Egy tier list szerint ez a 4 operátor a legjobb a Rainbow Six Extractionben

Egy tier list szerint ez a 4 operátor a legjobb a Rainbow Six Extractionben

Őket választva, senki nem fog csalódni bennük, de azért nem árt gyakorolni a játékstílusuk elsajátítása érdekében.

A Rainbow Six Extraction még épp csak megjelent, de már most megosztja a közösséget. Van, aki szerint jó és hosszú órákat lehet eltölteni vele, de akarnak ellenvélemények is, miszerint ez egy újabb pénznyelő gagyi tucatjáték, melynek ilyen formában meg sem szabadott volna jelennie. Mindenesetre az biztos, hogy a Siege játékmódból teljes címmé avanzsáló alkotás a halasztgatások és a titkolózásokat követően végre mindenki számára játszható. Hasonlóan a Siege-hez egyébként itt is kulcsfontosságú a csapat összeállítása kapcsán a megfelelő operátorok kiválasztása. Bár némi dorgálást azért érdemelne a Ubisoft, nem igazán voltak hajlandóak módosítani a karakterek egyedi képességeit, így azok, ha nem is egy az egyben, de nagyságrendileg ugyanolyan funkcionalitással bírnak, mint a PvP-játékban.

Ettől függetlenül vannak hasznosabb, és kevésbé jól működő operátorok is, meg persze arról sem árt megfeledkezni, hogy a szintezés során kiből milyen erős kommandós válik. Alapvetően viszont csak a képességek és a fegyverek határozzák meg az erőviszonyokat. A béta és a megjelenés előtti napokban szerzett tapasztalatok alapján viszont máris összeállítottak egy tier-listet, és így gyorsan kirajzolódott kik a legjobban és kik a legkevésbé használhatóak a küldetések során:

S-Tier: Finka, Vigil, Hibana, Alibi
A-Tier: Pulse, Capitao, Sledge, IQ, Rook, Jager
B-Tier: Nomad, Tachanka, Lion, Smoke, Doc, Ela
C-Tier: Fuze, Gridlock

Finka: esetében egyértelmű a dolog, egy ilyen veszedelmes parazitákkal hemzsegő környezetben a mozgási sebességnek és a tüzelési gyorsaságnak a buffolása aranyat ér.

Vigil: A lopakodó küldetések esetén nem a legjobb ötlet kihagyni őt. ERC-képessége hihetetlenül erős, és ez az álca sokat segíthet neki a fészkek, valamint a gyanútlan idegenek között elosonni.

Hibana: Át kell törni a falakat? Sledge egyszerű megoldásnak tűnhet, de Hibana alapvetően mindent meg tud csinálni, csak sokkal jobban. X-KAIROS robbanótölteteivel átjárókat vagy menekülési útvonalat lehet nyitni, de az ellenfelekre is nagy veszélyt jelentenek.

Alibi: A klónjai tökéletes csaliként szolgálnak az idegenekkel szemben, és néha olyan, mintha egy negyedik csapattárs is ott lenne a pályán a hologramok miatt.

Emellett ezeknek az operátoroknak a fegyvereik is remekül használhatóak, szóval minden megvan bennük, hogy bármelyik küldetést sikerrel teljesítse bárki is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!