Négyből csak egy maradhat és utazhat: íme az R6S Six Invitational zárt selejtezője

Négyből csak egy maradhat és utazhat: íme az R6S Six Invitational zárt selejtezője

Nézd élőben magyarul a Ubisoft elsőszámú e-sport eseményét, mely végül nem marad el, és a világ legjobb csapataihoz utolsó esélyként még néhányan csatlakozhatnak.

2017 óta minden esztendőben megrendezik a Six Invitational versenyét, ahol a legjobbak részvételével igazi Rainbow Six: Siege ünnepnek lehetnek szem és fültanúi a rajongók. Miután négyszer Kanada adott otthont a parádénak, tavaly egy párizsi megszakítás után idén újra északiakhoz költöztette volna a kiadó a rendezvényt, azonban a pandémia közbeszólt és a szigorú szabályozás miatt erre nem volt lehetőség. Svédország azonban jött, látott és győzött, Stockholm ugyanis több, mint megfelelőnek bizonyult erre a célra, így február 8. és 20. között ott gyűlnek össze a topcsapatok eldönteni ki a legnagyobb király. A mezőny viszont még nem teljes, négy régióban egy amolyan utolsó esélyként selejtezőket tartanak. Észak és Dél-Amerikából, Ázsiából, valamint Európából is van lehetősége 1-1 csapatnak még kijutnia. Mi pedig megmutatjuk nektek a öreg kontinens küzdelmeit, ahol is négy együttes méri össze az erejét ezen a hétvégén.

Két csapat közülük a globális ranglistán elfoglalt helye alapján került be ide, a Team Vitality (rank 19 - 725p) és a cowana Gaming (rank 20 - 650p) párosán kívül pedig a nyílt selejtező első Team Secret és a második MNM Gaming mérkőzhet meg egymással szombaton és vasárnap. A kvartett közül a Team Vitality 2018-ban részt vett a versenyen, de abból az ötösből már csak risze része a mostani keretnek. A másik három gárda eddig csak a zárt selejtezőig jutott el, ami már most is összejött nekik. A kérdés az, hogy sikerülhet-e bármelyiküknek is életük legjobb eredményét elérni vagy a Team Vitality túl erősnek bizonyul majd?! A menetrend szerint szombaton 10.30-tól indulnak az összecsapások és az alábbi ágrajz szerint folytatódnak a hétvégén:

A mérkőzésekről természetesen lesz magyar közvetítés, tehát ha nem szeretnétek lemaradni a kiváló párharcokról, akkor kövessétek a twitch.tv/rainbow6hu csatornát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!