Rocket League: Újabb DJ-vel együttműködve a zene kerül középpontba a legújabb eseményben

Rocket League: Újabb DJ-vel együttműködve a zene kerül középpontba a legújabb eseményben

A zene is hasonlóan fontos eleme volt a játékban, a legújabb esemény is ezt ünnepli a népszerű kanadai lemezlovassal, Grimes-szal.

Bár a Rocket League-ben mindig is az autók voltak a főszerepben, de erős másodikként a játék zenei repeortárja is megtalálható még. Az évek során ráadásul egyre több új albummal gazdagodott a játék, ezt pedig meg szeretné ünnepelni a Psyonix egy új játékbeli eseménnyel: bemutatkozik a Neon Nights. Az esemény keretein belül érkeznek kihívások, Arany Holdak (Golden Moons), egy kaotikus játékmód és számtalan játékbeli item.

A kihívások során több új elemmel is felszerelhetjük autónkat. Ezek lehetnek például a Gravitator és Space Quenn topperek, a GRIMES decal, GRIMES kerekek és GRIMES banner. Több, a játékban már megtalálható elem is kisebb ráncfelvarráson esik át, például a Fireworks (Multichrome) decal, és az Uncanny boost. Két Player Anthem is a miénk lehet Grimes érkező albumából ezek a "Player of Games" és a "Shinigami Eyes" neveket viselik. Az itemeket a cikk végén a képre kattintva galériánkban is megtekintheted.

Az esemény során visszatérnek a Rocket Labs arénái is, csak vegyél részt a kaotikus Heatseeker Ricochet-ben és küzdj meg ellenfeleiddel.

Az esemény során pedig úgynevezett Arany Holdakat (Golden Moon) is gyűjthetsz, amely a korábban már megismert hasonló ajándékokhoz, például a Frosty Fest során kapható Golden Giftekhez hasonlítanak. Ugyanúgy 5 darabot gyűjthetünk ezekből legfeljebb, a raktárunkban pedig ki tudjuk nyitni őket.

Az esemény január 26-tól egészen február 8-ig tart.

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!