Indulnak a VALORANT Regional League selejtezői

Indulnak a VALORANT Regional League selejtezői

20 ország játékosai küzdenek meg a 20 ezer eurós összdíjazásért és egy helyért a VALORANT Champions Tour eseményén.

2022-ben a VALORANT e-sport ipara még specifikáltabban fog működni, a Riot Games a már 2021-ben is meglehetősen részletes VALORANT Champions Tour eseményeibe további regionális versenyeket, kvalifikációs tornákat köt be, így téve lehetővé, hogy a hobbi versenyzők, és az igazán lelkes kezdők is megtalálják a maguk versenyét. Hamarosan kezdetét veszi a magyar VALORANT csapatokat is magába foglaló esemény, a VALORANT Regional League East: Surge.

A VALORANT Regional League: East Surge keretein belül versenyezhetnek a magyar csapatok is.

A nyílt selejtezők menetrendje és formátuma:

5 csapatot hívnak meg az eseményre a régiót lefedő 20 országból, majd további 3 csapatnak van lehetősége kvalifikációk útján bejutni, melyek január 24-28. között zajlanak Double Elimination Bo3 formátumban. A bejutásért zajló döntő szintén Bo3 lesz.

A 8 csapat ezután a szezon során Round Robin Bo3 formátummal küzd egymással, a top 4 pedig bejut a rájátszásba. Itt Double Elimination Bo3 veszi kezdetét, a döntő pedig Bo5-ös találkozó lesz.

A VALORANT e-sport helyzete hasonló, mint a League of Legends-é volt 10 évvel ezelőtt. A VRL East: Surge fontos eleme annak, hogy egyesítse a profi játékosokat és a cím rajongóit. A verseny szervezőjeként gondosan elemezni fogjuk a szezon lefolyását, valamint figyelünk a játékosok és a nézők visszajelzéseire, hogy a formátum a lehető legjobban igazodjon a nézők, valamint a mi elvárásainkhoz.” - mondta Marcin Kilar, a Frenzy ügyvezető igazgatója.

Regisztrálni a verseny hivatalos Challengermode oldalán lehet!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!