Négy golyó, öt HS - A VALORANT ACE, amire mindannyian vágyunk

Négy golyó, öt HS - A VALORANT ACE, amire mindannyian vágyunk

A VALORANT egyik profi játékosa, “XSET Zekken“ a hét elején olyan videót töltött fel, amelyen egy egész csapatot intéz el, néhány másodperc alatt.

A Sheriff vitathatatlanul az egyik legjobb fegyver a VALORANT-ban, főleg ár-érték arányban. Nagyon nehéz profin elsajátítani, d eha sikerül, akkor onanntól kezdve nincs megállás a szerveren. A kézifegyver egyetlen fejlövéssel képes megölni az ellenséget közelről, vagy nagy páncél nélkül, de egy páncélozott ellenséges ügynök fejbelövése is 145 életerő pontos sebzést jelent. Az a játékos, aki kitartóan csak a fejlövésekre hajt és sokat gyakorol, könnyedén likvidálhat több ellenfelet is eco körökben, különösen, ha a meglepetés erejével támadhat.

A videó elején Zekken észrevétlenül lapul meg egy sarokban, amelyet az egész ellenséges csapat figyelmen kívül hagy, míg próbálják bevenni Icebox B lerakóját. Türelmesen kivár és végignézi, ahogy az összes ellenfél szétszéled előtte, majd megvárja a legmegfelelőbb alkalmat a támadásra. Kettő az öt ellen szituációba kerül, és tudja, hogy most megfordíthatja a helyzetet. Végül a rejtekhelyét elhagyva megkezdi a harcot. Először megöl két játékost mindössze egyetlen golyóval, majd még kettőt lelő egymás után, mielőtt az utolsó ellenséges ügynökkel is végez, aki megpróbálta volna megállítani Marshal-jával a mészárlást.

Szerencsétlenségükre azonban a Marshal lövése nem ért fejet, így Zekken egymaga nyeri meg a kört csapatának. Valószínűleg a mindennapi játékosok soha nem fognak hasonló videót rögzíteni, mégis motivációnak tökéletes, illetve ösztönözheti a játékosokat, hogy még nagyobb figyelemmel ellenőrizzék majd a sarkokat támadás közben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!