Rocket League: Újabb skineket kaptak a legnagyobb e-sport szervezetek

Rocket League: Újabb skineket kaptak a legnagyobb e-sport szervezetek

A különböző e-sport csapatok logóival ellátott decalok második változata is elkészült, cikkünkben található képgalériánkban megtekintheted, hogyan is néznek ki.

Még októberben mutatta be a Psyonix az új Esports Shopot, melynek keretein belül a legtöbb e-sport szervezet logójával ellátott decallal, kerékkel, bannerrel szerelhetjük fel autónkat, ezzel kifejezve, hogy épp kinek szurkolunk, ezzel együtt pedig az adott csapatot is támogatjuk. Akkor minden csapat még csak egyféle ilyen csomagot kapott, de a Psyonix ígéretet tett rá, hogy érkeznek az úgynevezett „idegenbeli" szettek is.

A várakozásnak viszont vége: január 26-án szerdán 13:00 órától válnak ezek elérhetővé. Változatlan módon ugyanúgy lesznek decalok Octane, Dominus és Fennec autókra, de ezek mellett kapunk kerekeket, és bannert is. Az egyes decalok kinézetét maguk a szervezetek tervezték meg, így saját kezük munkája köszön vissza a játékban. Ráadásul két új csapat, a Complexity és a Misfits Gaming is megkapja saját decal-jait, így további szervezetekkel bővül az Esports Shop névsora.

A decalokat alábbi képünkre kattintva megtekintheted.

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!