Íme, Valentin-napi ajándékötletek gamereknek

Lesd meg TikTok-videónkat, amelyben több ötletet is adunk a szerelmesek ünnepéhez közeledve.

Világszerte minden évben megünneplik a Valentin-napot, február 14-én. Eredetileg a III. században élt római Szent Bálint áldozópap emléknapja, a szerelmesek, lelki betegek és az epilepsziával élők védőszentjének ünnepnapja, amelynek alkalmából a szerelmespárok megajándékozzák kedvesüket.

Ez az ünnep - más ünnepi alkalmakhoz hasonlóan - pedig igazi próbatétel is tud lenni azoknak, akik az ajándékötletekben nem igazán erősek. De nem kell rohamot kapni - igaz, az epilepsziások védőszentje is Valentin, pontosabban Bálint -, segítünk az ajándékozásban!

Ami a legfontosabb, a tartalmasan együtt töltött idő, de ha videojátékos irányban gondolkodsz, úgy a legtöbb játékban Valentin-napi tematikus skineket és itemeket is be lehet szerezni, így akár ezzel is meglepheted szeretted. Mi is jó előre felkészülünk, hogy ajándékötletekkel segítsünk nektek, alábbi TikTok-videónkban meg is hallgathatod, mik a tippjeink, nézzétek meg:

@esport1.hu Valentin-napi ajándékötletek fiúknak - közr. @simonicsanna - #leagueoflegends #lol #esport #gaming #valentinnap #szerelem ♬ eredeti hang - Esport1

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(borítókép)

Kövess Minket!



E-sport életmód - Ismét megrendezik a HUNESZ e-sport konferenciáját - Jön az ESTB!

A második önálló konferencia célja többek között az e-sportban lévő karrier lehetőségek bemutatása, a hazai és nemzetközi e-sport közösségben folyó tudományos jellegű diskurzus élénkítése, nagy hangsúlyt fektetve az e-sport gazdasági-társadalmi hatásaira, azok előnyeire.