Soha nem voltak olyan könnyűek a Viper lineupok, mint most

Vigyázz, kész, tűz! Tanuljunk meg minden Viper lineupot mindössze egyetlen perc alatt. Ez hogyan lehetséges? Az alábbiakból minden kiderül!

Néhány különböző lineup megtanulása lényegesen megdobhatja teljesítményünket a Valorantban. Szerencsére számos különböző ügynök rendelkezik olyan képességekkel, amelyeken ez a technika alkalmazható, sőt némelyiküknél nem is kell új pozíciót megtanulni. Ezek a különböző betanult lineupok sokszor borzasztó nehéznek bizonyulhatnak és pontatlanná válhatnak, márpedig ha erre a taktikára építünk fel egy kört, vagy akár egy egész meccset, ezt nem engedhetjük meg magunknak.

A hibázási lehetőség sokszor azért magas, mert a levegőbe lőtt gránát/molotov különböző tereptárgyakon pattan végig, míg eléri a célpontot.Ennek kiküszöbölésére próbáltak megoldást találni, és úgy tűnik sikerült is. Nem kell hozzá semmi más, csak a kis térképen megjelenő “lépések hangját mutató” sugár.

Egy Reddit felhasználó, plknifer közzétett egy klipet, amely bemutatja, hogyan landol a Snake Bite képesség a hangsugár körének szélén. A képesség abban a pillanatban lövell ki, amikor a kör széle eléri a B-bejáratot, és pontosan oda is érkezik, ahova szánják, vagyis a garázs bejárata elé. Ez az új technika lényegesen egyszerűbbé teszi a bomba hatástalanításának megakadályozását biztos távolságból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!