CS:GO: Hét indok, hogy semmiképp se hagyd ki a mai BLAST Premier meccseket

CS:GO: Hét indok, hogy semmiképp se hagyd ki a mai BLAST Premier meccseket

Már lehet is gyülekezni az adáson, rövidesen kezdődnek a mérkőzések!

Mondhatni papírforma szerint alakultak az A csoport mérkőzései pénteken, tarolt a G2. Tegnap már sokkal nagyobb meglepetéseket láttunk. Szenved a NaVi, két vereséggel, a csoportjuk utolsó helyén zártak, míg az OG például megtáltosodott nexa érkezésétől. 

A BLAST PREMIER SPRING GROUPS B CSOPORTJÁNAK EREDMÉNYEI:

  • NaVi vs MiBR - 12:16
  • Astralis vs OG - 8:16
  • MiBR vs OG - 9:16
  • NaVi vs Astralis - 17:19
  • MiBR vs Astralis 9:16
  • OG vs Astralis (visszavágó) - 16:8

A legizgalmasabb meccsek viszont még csak most jönnek, ma lépnek szerverre a Liquid, a FaZe, a Vitality és az EG játékosai. Ember legyen a talpán, aki most magabiztosan megtippeli a négyes soron következő eredményeit, túlzás nélkül mondhatjuk, hogy itt most bárki okozhat meglepetést, negatív és pozitív értelemben egyaránt. Íme 7 indok, melyek ma délután a képernyők elé szögezik a Counter-Strike szerelmeseket.

Bemutatkozik az új Vitality

Eddig bírta a teljesen francia felállás. Shox, XTQZZZ és Kyojin lelépett, vagy leléptették őket, helyükre pedig három dán érkezett. Zonic, Magisk és dupreeh. Nem rossz trió, sőt, az aranykori Astralis egy bitang erős magjáról van szó, akik most olyan játékosok mellé csatlakoztak, mint apEX, misutaaa és ZywOo. Izgalmas egyesével végignézni a játékosokon, de ha a nagy egészet nézzük, már picit más a hangulatunk. Nagy rizikó ez a felállás, a francia-dán mix sokak szemét szúrja, ma délután viszont máris rácáfolhat az új Vitality a károgókra és megmutathatják, hogy a dánok leigazolása nem volt hiba.

Megmutathatja magát ropz

Több éve már annak, hogy a legtöbb CS:GO rajongó valamelyik világverő csapatban képzeli el ropzt. Most végre megtörtént az átigazolás, az észt játékos a FaZe mellett tette le a voksát, amivel rengeteg lehetőség nyílt meg előtte. Végre egy igazán ütőképes csapatban mutathatja meg mit tud és reményeink szerint, ezt ma már látni is fogjuk.

Itt az új Liquid

A Liquid sem bírta ki csere nélkül. FalleN és Stewie2K immár nem a csapat színeiben játszanak, helyükre oSee és a VALORANT versenyekről visszatérő nitr0 érkezett. Előbbi az AWP-t forgatja majd, amivel végre lesz egy dedikált, csak és kizárólag a saját szerepére koncentráló AWP-s a csapatnál, míg nitr0 az irányítást veszi át. Őket is láthatjuk játszani ma délután.

Major bajnokok az új EG felállásban

A csoportot pedig az új EG zárja, ahol szintén több változás történt. A tavalyi csapatból csak Brehze és CeRq maradtak, melléjük a 2018-as Major bajnok trió, RUSH, Stewie2K és autimatic érkezett. Sokan tőlük várják az NA CS megmentését és mi tagadás, izgalmas és ígéretes ez az új felállás.

Megismétlődik a 2018-as bostoni Major döntő?

Ha pedig új EG, akkor nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy ugyan csak részben, de megismétlődhet a 2018-as bostoni Major döntő. Jó eséllyel láthatunk ma EG vs FaZe meccset, ahol ott lesz majd Stewie2K, RUSH, autimatic, rain és karrigan is.

Stewie2k a Liquid ellen

Stewie2K-nek viszont nem csak a FaZe ellen kell készülnie, hiszen szembe találhatja magát tavalyi csapatával, a Liquiddel is. A hasonló találkozások mindig izgalmasak, mindkét fél bizonyítani akar a másiknak, ezekből pedig a legtöbbször őrülten jó meccsek kerekednek ki.

Shox a Vitality ellen

Végül ott van shox is, aki Stewie cipőjében jár. Immár Liquid mez lesz rajta, de valószínűleg összetalálkozik majd tavalyi társaival. Tűkön ülve várjuk már a Liquid vs Vitality meccset is.

A BLAST PREMIER SPRING GROUPS MAI MENETRENDJE:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!