Új Tigris skin csomaggal ünnepel a Valorant

Új Tigris skin csomaggal ünnepel a Valorant

A ma indult a Holdújév – amit a VALORANT-játékosok új csomagokkal és izgalmas Holdünnepség belépővel ünnepelhetnek meg. A friss Tigris bundle öt új skint mutat be, köztük természetesen egy közelharcit is. Az Event Pass három ingyenes jutalmat is tartalmaz azoknak a játékosoknak, akik teljesítik a szinteket a megadott idő alatt.

A Tigris csomag tartalmazza a Phantom, Shorty, Spectre, Operator skineket és egy új melee skint egyaránt. Mindegyik fegyver fekete és piros színvilággal rendelkezik, arany díszítéssel, és enyhe csillogással. A játékosok három ingyenes jutalomra is szert tehetnek a Lunar Celebration eseménybérletéből. A bérlet teljesítése egy gun buddy-t, tigris spray-t és játékoskártyát ad jutalmul, amelyen Sage, Neon és Jett látható egy asztal körül. Nem világos, hogy a passz milyen kihívásokat tartalmaz majd, de a játékosoknak könnyű dolguk lesz mindhárom jutalom megszerzésében.

A korábbi passzok, mint például a Riot X Arcane, vagy a VALORANT YR1 megkövetelte a játékosoktól, hogy teljesítsék a szinteket az összes elem feloldásához. Minden szint rendelkezett egy, a feloldáshoz szükséges minimális mennyiségű XP határral, ami elég alacsony volt ahhoz, hogy az alkalmi játékosok is begyűjthessék a jutalmakat. Az egyetlen dolog tehát amire ügyelnünk kell, hogy jelentkezzünk be és játszunk, amíg a Lunar Celebration eseménybérlet él, hogy biztosan megszerezzük az ingyenes tárgyakat. A Holdújév február 1-jén kezdődött, így a játékosok már megvásárolhatják üzleteikben az új csomagot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!