Végre új játékmód érkezik a Valorantba!

Végre új játékmód érkezik a Valorantba!

Úgy tűnik a Riot Games eleget tesz ígéreteinek, és igyekszik a játékosai kedvére tenni.

Tavaly év végén megjelent egy cikk, amely a Valorant játékosok legnépszerűbb kívánságait tartalmazta. Ennek a listának dobogós helyezése volt az a kérés, hogy több, más játékokból már ismert, szórakoztató játékmódok jelenjenek meg a Valorantban is. A cél lehet szórakozás, vagy gyakorlás is, a lényeg, hogy kicsit bővüljön a repertoár, és a játékélmény.

Azóta megkezdődött az új év, megjelent Neon, változtattak Breezen, és Bindon is, és a napokban kaptuk a hírt, hogy egy darabig nem terveznek sem új ügynököt, sem pedig friss pályát kihozni a fejlesztők, hiszen fontosabbnak gondolják a balance-ra való törekvést, amely most minden idejüket leköti. Ez az út, amennyiben képes megvalósulni, igenis járható és hosszú távon sokkal többet profitálunk belőle mint egy elkapkodott plusz ügynökkel. Addig is, hogy minden felhasználónak kedvére tegyenek, szivárgások szerint érkezik egy új játékmód!

Pontos adatok még nincsenek az új játékmódról, de valószínűleg a Call of Duty, vagy Halo játékokban már láthattunk hozzá hasonlót. Az biztos, hogy csapatban kell majd pontokat gyűjteni, és így győzelmet aratni, de ez egyelőre lehet egy mezei Team Deathmatch, Capture the Flag, vagy bármi hasonló is.

A ValorLeaks az Icebox esetleges változásairól is írt, amelyek egy jövőbeni javításban fognak megjelenni. A képeken a B sárga konténer frissítés látható, ami megváltoztatja az objektum alakját és tájolását. A frissítés egy alacsonyabb dobozt is tartalmaz a nagyobb lefedettség érdekében, megváltoztatva a terület áramlását. A Riot Games hivatalosan egyik változást sem jelentette be, de hamarosan többet is hallhatnak róluk a rajongók.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!