Ki marad bent és végez a dobogón a K&H MNEB HPCL-ben? Ez itt a kérdés!

Ki marad bent és végez a dobogón a K&H MNEB HPCL-ben? Ez itt a kérdés!

Rangadók dönthetnek a dobogóról és a bentmaradó együttesekről.

Január végén a Puskás Akadémia egy játéknappal a K&H MNEB HPCL FIFA 22 őszi szezonjának vége előtt már bajnoki címet ünnepelhetett, de néhány kérdés még nyitott maradt az utolsó mérkőzéseket illetően.

Az egyik, ami még érdekessé teheti a végjátékot az az, hogy vajon a tavaly még a kiesés ellen küzdő és végül a 10. helyen záró Grosics Alapítvány legényei képesek lehetnek-e megbontani a hosszú évek óta fennálló hierarchiát és bekerülni a legjobb háromba. Erre maradt esélyük, de azért a szerencse is kellene, hogy a Honvéd vagy a TrollFoci csúfos utolsó napot produkáljon a bajnokságban. A három csapat közül talán a TrollFocinak lesz a legkönnyebb dolga, hiszen játszanak az egyik sereghajtó, a LvL Up ellen, míg a Grosicsra és a Honvédra két komolyabb találkozó vár, előbbi a Veszprémet fogadja, utóbbi a ZTE vendégeként bizonyíthat. A bajnokságban a Grosics és a TrollFoci egymás elleni rangadója méltó lezárása lehet ennek a pompás szezonnak.

A másik, ami még jobban fokozhatja az izgalmakat, az a kieső zóna négy együttese. Itt a Vasas, PTE, LvL Up és Genesis is közel azonos pontszámmal áll, bár a kék-pirosaknak van némi előnyük a többiekkel szemben. Ennek a kvartettnek a pikantériája, hogy két párosítás is közöttük dől el és alighanem azok győztesei megpályázhatják a bentmaradást. Mindenesetre a 11., utolsó játéknapon az alábbi 4 mérkőzést lehet majd élőben követni:

Ne maradjatok le a vasárnap este 8 órától kezdődő magyar adásról a twitch.tv/esport3tv-n csatornán.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!