Végre valahára tényleg megérkezik az új Yoru!

Végre valahára tényleg megérkezik az új Yoru!

A megtévesztés koronázatlan japán királya friss felszereléssel lát neki a Valorant statisztikák meghódításának

Rengetegszer volt már a közelmúlt témája Yoru, és a rajta eszközölni kívánt változtatások, ám ezek valahogy sohasem érkeztek meg a játékba. Először csak pletykák indultak meg tavaly november tájékán, hogy az egyáltalán nem népszerű hőst biztosan átdolgozza a Riot. Találgatások zajlottak, az időpontok és a konkrétumok nem voltak biztosak, egyesek már azt rebesgették, hogy olyan erőssé válik majd, hogy még talán repülni is képes lesz. Amikor Yoru 2021 januárjában debütált a VALORANT-ban, sokan izgatottá is váltak, hogy kísérletezhessenek egyedi, csali alapú készletével. A játékosok azonban hamar rájöttek, hogy ez nem hozott elég eredményt a konyhára, és a Valorbuff összesített statisztikai adatai szerint most ő lett a legkevesebbet játszott ügynök a játékban. A drasztikusan lecsökkent lejátszási arányra reagálva, a Riot bejelentette Yoru készletének nagy mértékű felújítását, amelynek megjelenését első körben januárra tervezték.

Itt már megbizonyosodhattunk arról a tényről, hogy egy átdolgozott hős vár ránk hamarosan, akivel élvezet lehet majd a játék. A mikor kérdésre választ kaptunk, de a hogyanra még mindig nem. Az idő előrehaladtával Yoru fejlesztései nem értek véget, így a Riot egy későbbi, februári bejelentést harangozott be, de még így is igyekezett eggyel későbbi dátumot megadni a csalódások elkerülése végett. Ahogy közeledtünk a februárhoz már kezdett körvonalazódni mire is számíthatunk az ügynököt illetően, de mit ad Isten a megjelenés tovább csúszott. Most viszont végre elérkezett az idő, hiszen hivatalos forrás is megerősítette, hogy február végén érkezik Yoru, egyenesen a PBE szerverre. Itt további két hét próbálgatás, és finomítgatás vár rá, de utána bekerül az éles játékba is (nagyjából március eleje).

Miben változott meg a hős végső képessége?

  • Az ultimate, és teleport képesség utáni fegyver elővétel ideje kicsit hosszabb.
  • Az ellenségek hallhatják Yoru lépteit ultiban.
  • Yoru többé nem látható az ellenségek előtt a végső képessége közben.
  • Yoru minden képességét tudja használni Dimensional Driftben.
  • A teleport képesség halkabb, és közelebbről látható csak.
  • A Dimensional Drift használata minimálisan több időt vesz igénybe, hogy a sebezhetetlenség ne lehessen aktiválható egyik pillanatról a másikra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!