VALORANT: Megérkezett a Night Market

VALORANT: Megérkezett a Night Market

Akciós kinézetek, több változatosság. Friss kínálattal érkezett a Night Market

Az előzetes beharangozásoknak eleget téve megérkezett a következő Night Market. A kinézeteket minden játékos szereti, de az erre fordított anyagi vonzatokat már nem biztos, hogy olyan szívesen fordítjuk rájuk. A nagyjából kéthavonta megjelenő akciós piac igyekszik biztosítani a lehetőséget azon játékosok részére, akik kevesebb valutát áldoznának a játékra, de szeretnének pár különlegesebb skint bezsebelni.

Ha első ránézésre nem is verdessük a fenekünket a földhöz örömünkben, akkor is van majdnem két teljes hetünk átgondolni, hogy szeretnénk-e valamelyik skint megvásárolni. Az elhamarkodott döntéseket gyakran bánjuk meg, ezért nem javaslom senkinek, hogy csak azért vásároljon kinézetet, hogy “valami legyen” egy kedvenc fegyverünkre.

Ne feledjük, a különböző attraktív fegyverek jót tesznek a magabiztosságunknak, és meghozzák a kedvet a játékhoz. Persze nem tűnik nagy különbségnek ha más által dobott, vagy a földről felszedett kinézeteket használjuk, mégis tudat alatt befolyásoló tényező lehet. Ha nem is a világ pénzét, de valamennyit mindenképpen érdemes lehet invesztálni a játékba, ha már időnk nem kevés részét töltjük el űzésével.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!