Konzolra is megérkezik a jövőben a Valorant

Konzolra is megérkezik a jövőben a Valorant

Az okostelefonok után a konzolokat is behálozza majd a Riot FPS-játéka

A Riot Games összes tartalmáról szivárogtató Mike, éppen most árulta el, hogy a közeljövőben konzolokra is megjelenhet a Valorant. A játék a 2020. június 2-i megjelenése óta csak PC-re érhető el. Még mindig nem világos, hogy konkrétan melyik konzolokra fog megjelenni.

„A Riot éppen felvenne valakit egy Valorant-konzol pozícióra ” – mondta Mike a Twitteren. „Szóval, azt hiszem, a Valorantot konzolokra akarják juttatni."

A szóban forgó pozíció a vezető játéktervezői státusz, a Riot konzolos Valorant csapatában. 

„Senior Game Designerként Ön fogja megtervezni, finomítani és optimalizálni a játékos élményét” – áll a munkaköri leírásban. „Az Ön elemző készsége, játékos belátása és kreativitása elősegíti a játékon belüli és a játékon kívüli élmények kialakítását, amelyek lekötik és meglepik a játékosokat." A munkaköri leírás így folytatódik: „Ön interdiszciplináris csapatokkal fog együttműködni, és minden rendelkezésre álló eszközt biztosítunk fogunk számára a munkához, hogy megújítson és megismételjen játékosközpontú terveket, amelyek millióknak fognak örömet okozni szerte a világon. Tervezze meg és finomítsa a funkciókat, módokat és rendszereket, hogy elősegítse a konzolos játéktermékek piacra vitelét."

A szerepkörrel kapcsolatos felelősségek nagyon változatosak, de a legfontosabb, hogy tisztában legyünk a konzolok és PC-k által nyújtott szórakozások különbségével. A megfelelő jelölt „olyan rendszereket tervez és finomít, amelyek örömet okoznak és kielégítik a játékosok versenyigényét, más tudományágakkal együttműködve olyan funkciókat építenek ki, amelyek megfelelnek a termékcéloknak, új tervezési terek kialakításának lehetőségét keresi a termékmenedzserekkel és a tervezési vezetőkkel együttműködve, valamint többféle lehetőséget hoz létre és biztosít. Lehetséges terveket és megoldásokat fogalmaz meg, kompromisszumokat köt, de kockázatokat is vállal a különböző lehetőségek között, tesztelje játékunkat, és segítse a meglévő tervek és új prototípusok folyamatos fejlesztését.”

A Riot addig is már bejelentette, hogy a Valorant 2021. június 2-án érkezik mobilra. Ez a dátum egybeesett a PC-n való megjelenésének első évfordulójával. A Riot akkoriban ezt az első lépésként mutatta be a játék univerzumának kiterjesztése felé. A Valorant jelenleg több mint 15 millió aktív játékossal rendelkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!