Sokkal jobbá válik a Deathmatch az új frissítésekkel

Sokkal jobbá válik a Deathmatch az új frissítésekkel

A Valorant-játékosok lassan kipróbálhatják az új Deathmatch változtatásokat és minden mást ami a 4.03-as frissítésben érkezik.

A Valorant-játékosok a Deathmatchek során hamarosan olyan kiváló funkciókat élvezhetnek, amelyekre ez a mód eredetileg is szolgált volna. Ez arra ösztönözheti a játékosokat, hogy a 4.03-as patchben méginkább ezt a módot használják a bemelegítéshez. A megfelelő bemelegítés nélkülözhetetlen eszköze a rangsorolt játékoknak ha győzelmet szeretnénk aratni és ez különösen igaz a magasabb osztályokra. A hirtelen mélyvízbe való ugrás, vagyis a kompetitív játékok azonnali kezdése sikertelenséghez vezethet különösen, ha eltelt némi idő az utolsó meccsünk óta. A Valorant DM módja kiváló lehetőséget biztosít a játékosok számára, hogy minden tekintetben készek legyenek az éles játékokra, ehhez viszont 1-2 frissítést kellett eszközölni, hogy életképes maradhasson.

A Riot Games végre olyan változtatásokat vezetett be a Deathmatch 4.03-as frissítésében, amelyek javítják az általános játékélményt, segítik a játékosokat a mechanika elsajátításában vagy a könnyű bemelegítésben. A 4.03-as frissítés eltávolítja vagy áthelyezi a „veszélyes” spawn helyeket a Deathmatch-ben, hogy megakadályozza a játékosok azonnali halálát a feltámadás után. A spawn logikája és elhelyezése is javult. A Riot szerint a spawning logika most azokat a helyeket részesíti előnyben, amelyek távolabb vannak az elhalálozási helytől.

Az újraéledési idő három másodpercről másfél másodpercre csökkent, ami azt jelenti, hogy a játékosok kétszer gyorsabban térhetnek vissza az meccsbe mint eddig. Ezek olyan kiváló korrekciók, amelyek egy lépéssel közelebb hozzák a VALORANT Deathmatch üzemmódját ahhoz, hogy egy még ideálisabb bemelegítési mód lehessen. A rövidebb újrakezdési idő javítja a játék tempóját, és sok játékos reméli, hogy a jövőben egyedi Deathmatch térképeket is láthatnak majd, ami tovább fokozhatná az élményt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 



Kövess Minket!