Nem tudod mikor, milyen fegyvert válassz? - Segítünk

Nem tudod mikor, milyen fegyvert válassz? - Segítünk

Ismét néhány tippel érkeztünk, amikkel jobb lehetsz a játékban.

Lelőni az ellenséget. Mi másról szólhatna egy FPS, mint ellenfeleink kivégzéséről fegyverekkel? Na persze mind tudjuk, hogy ez korántsem ilyen egyszerű. Rengeteg különböző ügynök, más és más képességek, és akkor a végtelen variációjú taktikákat még meg sem említettük. Győzelmet aratni sokféleképpen lehet, és néha talán a saját életünket nehezítjük meg a bonyolult lineupok eszközölésével, vagy éppen a szituációk túlstrategizálásával. A „legősibb” vagy legegyszerűbb módja ezen játékok megnyerésének az, ha fegyvereinkel likvidáljuk az ellenséges játékosokat, és ezzel be is húzzuk egymás után szépen a köröket. Nem kell számolnunk az időt, a bombát, csakis egyetlen dolgot, mégpedig azt, hogy mennyi pénzzel a zsebünkbe kezdjük majd meg az új kört, magyarul milyen árkategóriában vásárolhatunk meg fegyvert. A következő részekben bemutatjuk a hat különböző fegyver kategóriát, hogy a játékok során nagyobb rálátást biztosítsunk nektek, játékosoknak.

Sidearms

A mellék fegyverek (pisztolyok) elengedhetetlenek az eco körökhöz. Ha csapatunk épp híján van a pénznek, érdemes egy megbízható pisztolyt vásárolni mint a Sheriff, vagy a Ghost. Lehet, hogy nem olyan erősek, mint a puskák vagy a mesterlövészek, de soha nem szabad alábecsülni őket – a kis dögök is csíphetnek nagyot.

Submachine guns

A Valorant egyik legidegesítőbb mechanikája (amennyiben ezt lehet egyáltalán annak nevezni) a run-and-gun opcióval rendelkező géppisztolyok. Nem okoznak ugyan rengeteg sebzést, de jó alternatívát jelenthetnek a drágább puskák helyett, főleg közelharci szituációkban. Ezek a fegyverek tökéletesek a bónuszkörök, vagy egy half buy alkalmával is.

Shotguns

Ha eleged van, és tempóváltásra vágysz, a sörétes fegyverek jelentik az utat előre, vagy éppen a szögtartáshoz. Jó nagy mennyiségű sebzést okoznak közelről, ezért remek lehetőség lehet támadáskor egy mobilis ügynök kezében ha tudjuk, hogy az ellenfél honnan védi a bejáratot.

Machine guns

A gépfegyverek kiválóan alkalmasak a „spray’n pray” technikára (fájó szívvel hívom ezeket technikáknak). Lehet, hogy nem pontosak, de könnyen lekaszálhatnak akár egy egész csapatot még falon keresztül is, vegyítve egy jó kis Sova nyíllal .

Rifles

A puskák a legjobb fegyverek a játékban. Viszonylag drágák, de a „one-shot headshot” potenciáljuk, stabilitásuk és komplexségük megéri az extra pénzt.

Sniper rifles

A mesterlövész puskák itt már nem csak a türelmes játékosoknak kedveznek, sokkal inkább a jó reflexűeknek. Nagy távolságból igazán veszélyes, és ez mentális gátakat is szabhat az ellenfeleknek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!