Elég sokat tudunk már a Valorant új ügynökéről

Elég sokat tudunk már a Valorant új ügynökéről

Új ügynök vagy új pálya? Esetleg mindkettő vagy egyik sem?

A Valorant új ügynökének kilétét még mindig teljes homály fedi, de szerencsére a szemfüles rajongók mindig előrukkolnak különböző teóriákkal, kreatív ötletekkel és különböző logikán alapuló elméletekkel. Ez nem is meglepő, hiszen a Riot Games FPS-játékának virágzása megállíthatatlan. A játékosok száma egyre csak nő, miközben a tartalom, élmény és lehetőségek szintén bővülnek velük együtt. Aki követi a történetet is tudja, hogy most minden szem a Föld és titokzatos tükörtársa, az Earth 2 közötti harc jövőbeli kiegészítéseire irányul. Az elmúlt időszakban a hype főleg Neon körül zajlott, aki szó szerint villámcsapásként érkezett meg a játékba, de természetesen mára már az újdonság varázsa leülepedett, így a játékosok ismét egy új ügynök kilétének megfejtésén dolgoznak.

Szóval, itt van minden, amit a Valorant következő ügynökéről tudunk; a jelenlegi pletykáktól a lehetséges megjelenési dátumig. A koreai dualista és vihar királynője, Jett körül készült vidám, színes zenei videót követően sokan azt feltételezik, hogy van egy előzetes a Valorant tizenkilencedik ügynökéhez. Miközben a pimasz gyorshajtó végigszáguld a város neonfürdős utcáin, látjuk, ahogy elszalad a „Victoria Vector” nevű zenészt reklámozó reklám mellett, egy kék hajú cyberpunk karakterrel, aki úgy néz ki, mintha most sétált volna ki a CD Projekt Red Cyberpunk 2077-éből.

A híres lore-rajongó Cynprel gyorsan kutakodott egy kicsit majd megjegyezte, hogy „egy gyors Google-keresés nem ad ki semmit „Victoria Vector”-ra.” Sokak számára a hirdetés utalásnak tűnik a következő ügynökre, akit a Future Earth-be fogunk majd látni.

Victoria is megjelenik az Undercity skin bundle kapcsán, amelynek 3D stílusa ezt a színes várost kozmetikai formába foglalja össze. Ez azt jelenti, hogy még ha Victoria nem is játszható karakterként kerül be a játékba, akkor is kulcsszerepet játszhat a Valorant történetben. Eddig csak ezt a kis részletet láttuk a titokzatos Viktóriából, szóval, hogy képességei milyen formát ölthetnek, az teljesen a találgatásokon múlik. A hirdetés azonban azt írja, hogy az "új albuma" most jelent meg, ezért a készlete a zene és a hang felhasználása körül foroghat az érvényesülés érdekében (mint egy Valorantra maszkírozott Sona). A múltban az új Act mindig új mapot vagy ügynököt jelentett, de a Valorant Episode 2, 4. felvonás esetében ez nem így lesz. A Riot megerősítette, hogy a következő Act során nem lesz új jelentős tartalom, csak a „játékunk egészségének javításán” lesz a hangsúly. Ezért, ha azt várjuk, hogy a jövőben találkozunk Viktóriával, valószínűleg meg kell várnunk a 3. felvonást (bár egy új térkép megjelenése valószínűbb), vagy a következő epizód elindítását. Tehát ez minden, amit eddig tudtunk a Valorant új ügynökéről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!