Hirdetés

Nem tudod mikor, milyen fegyvert válassz? - Segítünk

Ismét néhány tippel érkeztünk, amikkel jobb lehetsz a játékban.

Hirdetés

Lelőni az ellenséget. Mi másról szólhatna egy FPS, mint ellenfeleink kivégzéséről fegyverekkel? Na persze mind tudjuk, hogy ez korántsem ilyen egyszerű. Rengeteg különböző ügynök, más és más képességek, és akkor a végtelen variációjú taktikákat még meg sem említettük. Győzelmet aratni sokféleképpen lehet, és néha talán a saját életünket nehezítjük meg a bonyolult lineupok eszközölésével, vagy éppen a szituációk túlstrategizálásával. A „legősibb” vagy legegyszerűbb módja ezen játékok megnyerésének az, ha fegyvereinkel likvidáljuk az ellenséges játékosokat, és ezzel be is húzzuk egymás után szépen a köröket. Nem kell számolnunk az időt, a bombát, csakis egyetlen dolgot, mégpedig azt, hogy mennyi pénzzel a zsebünkbe kezdjük majd meg az új kört, magyarul milyen árkategóriában vásárolhatunk meg fegyvert. A következő részekben bemutatjuk a hat különböző fegyver kategóriát, hogy a játékok során nagyobb rálátást biztosítsunk nektek, játékosoknak.

Sidearms

A mellék fegyverek (pisztolyok) elengedhetetlenek az eco körökhöz. Ha csapatunk épp híján van a pénznek, érdemes egy megbízható pisztolyt vásárolni mint a Sheriff, vagy a Ghost. Lehet, hogy nem olyan erősek, mint a puskák vagy a mesterlövészek, de soha nem szabad alábecsülni őket – a kis dögök is csíphetnek nagyot.

Submachine guns

A Valorant egyik legidegesítőbb mechanikája (amennyiben ezt lehet egyáltalán annak nevezni) a run-and-gun opcióval rendelkező géppisztolyok. Nem okoznak ugyan rengeteg sebzést, de jó alternatívát jelenthetnek a drágább puskák helyett, főleg közelharci szituációkban. Ezek a fegyverek tökéletesek a bónuszkörök, vagy egy half buy alkalmával is.

Shotguns

Ha eleged van, és tempóváltásra vágysz, a sörétes fegyverek jelentik az utat előre, vagy éppen a szögtartáshoz. Jó nagy mennyiségű sebzést okoznak közelről, ezért remek lehetőség lehet támadáskor egy mobilis ügynök kezében ha tudjuk, hogy az ellenfél honnan védi a bejáratot.

Machine guns

A gépfegyverek kiválóan alkalmasak a „spray’n pray” technikára (fájó szívvel hívom ezeket technikáknak). Lehet, hogy nem pontosak, de könnyen lekaszálhatnak akár egy egész csapatot még falon keresztül is, vegyítve egy jó kis Sova nyíllal .

Rifles

A puskák a legjobb fegyverek a játékban. Viszonylag drágák, de a „one-shot headshot” potenciáljuk, stabilitásuk és komplexségük megéri az extra pénzt.

Sniper rifles

A mesterlövész puskák itt már nem csak a türelmes játékosoknak kedveznek, sokkal inkább a jó reflexűeknek. Nagy távolságból igazán veszélyes, és ez mentális gátakat is szabhat az ellenfeleknek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés