Újabb Deathmatch változtatás vált indokolttá

Újabb Deathmatch változtatás vált indokolttá

A frissített Deathmatch nem sikerült tökéletesre, ezért átmeneti változtatásokat vezetett be a Riot Games

A Riot Games múlt hét elején adta ki a 4.03-as javításokat Valorantban, melynek egyik fő tényezője a Deathmatch fejlesztése és korrekciója is volt. Azóta kiderült, hogy a frissítés negatív következményekkel is jár a játékban. E váratlan változások orvoslására a fejlesztők nemrég bejelentették, hogy csökkentik a játékosok számát az egyes meccseken.

A friss változások más problémákat okoztak a játékosok számára, beleértve a közvetlenül többi játékos előtt való újjáéledést. Ezen kellemetlenségek kiküszöbölésére a Riot csökkentette a Deathmatch játékosait 14-ről 12 főre. Fontos megjegyezni, hogy ez csak egy ideiglenes változásnak tekinthető, hiszen csak addig kívánják ezt érvényben tartani, amíg a problémákat tovább vizsgálják és meg nem oldják azokat. Valószínűleg egy jövőbeli frissítésben bevezetnek olyan javításokat, amely zökkenőmentesebbé teszi a dolgokat, de jelenleg nincs időkeret ennek a bevezetésére.

Egyelőre mi játékosok továbbra is a megszokott módon folytathatjuk Valorant Deathmatch játékainkat azzal az egy különbséggel, hogy kevésbé lesz sűrű a lobby – és remélhetőleg néhány kevésbé durva spawnolást is tapasztalunk. Az, hogy joggal elégedetlenkednek-e a játékosok nem biztos. Ahogy az életben, itt sem sikerülhet mindig minden elsőre, inkább örüljünk annak, hogy legalább foglalkoznak a problémával. A Deathmatch mint játékmód kivétele sokkal nagyobb érvágás lett volna a játékos bázisra nézve, így azt gondolom szerencsésen megúsztuk ezzel az apró módosítással. Addig is járjunk nyitott szemmel, hátha egyeseknek még szimpatikusabbá válik a mód ilyen kivitelben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!