Az év első Valorant Masters eseménye

A Valorant Esports Weibo hivatalos beszámolója szerint 2022 első Valorant Masters eseményére Reykjavíkban, Izlandon kerül sor.

A bejelentés, amelyet korábban kínaiul hoztak nyilvánosságra, részletezi a közelgő offline versenyt. Az eseményre a hírek szerint április 10 és 24 között kerül majd sor. A Valorant Champions Tour Stage One Challengers mindössze pár héttel előtte fejeződik be olyan nagy régiókban, mint Észak-Amerika és Európa, ahol március végén zárulnak le az eredmények. Az esemény az év első nemzetközi tornája, amelyen 12 kiváló csapat vehet majd részt.

„Izland rendező országként remekül adott otthont a közelmúltbeli nagy eseményeinknek, és a jelenlegi globális helyzetben a legjobb módot nyújtja az esemény sikerének biztosítására” – áll a közleményben.

A közlemény arra már nem tért ki, hogy nézők lehetnek-e majd az eseményen, de bízzunk a legjobbakban. A kiírás szerint azonban a „Valorant események élő közönséghez juttatása 2022-ben kiemelt prioritást élvez, így joggal feltételezhető, hogy a szervezők igyekeznek megvalósítani ezt a pontot. További információink szerint Izlandot azért választották helyszínül, mert a világ minden tájáról kvalifikált csapatoknak ide van a legnagyobb esélyük eljutni, hogy részt vehessenek a tornán, tekintettel a jelenleg is zajló COVID-19 világjárványra, amely országtól függően egyénileg korlátozhatja az utazást. Az első nemzetközi Valorant Masters rendezvényt tavaly májusban tartották meg Izlandon. A tömeg nélküli eseményű tornán résztvevő 10 csapat közül a Sentinels került ki végül győztesen, így a 200 000 dolláros fődíjjal és 400 ponttal a rangsorban távozhattak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!