Cypher régi kitjének visszaállításáért küzdenek a játékosok

Cypher régi kitjének visszaállításáért küzdenek a játékosok

A régi Cypher tarolt, de mára már  csökkent népszerűsége. Érdemes lenne fontolóra venni visszaállítását?

Ha már egyetlen ügynök átdolgozása is terítékre kerül, elkerülhetetlen, hogy a rajongók megosszák az általuk javasolt frissítéseket kedvenc ügynökeik kapcsán. Ezek javarészt erősítések amelyek általában túlon túl is OP-ra kanyarítanák az ügynökök karrierjét. Úgy néz ki Cypher esetében ez most nem teljesen így van. A játékosok zöme azért indított éppen mozgalmat, hogy a Riot Games visszaállítsa azt a Cypher kit-et, amelyet a Marokkói kém a Béta verzió alatt használt. Emlékeztek még rá egyáltalán, vagy játszottatok akkor a játékkal?

A Valorant lassacskán két éve játszható. Hihetetlen milyen gyorsan telik az idő. Vannak akik már a Beta-verzió megjelenését követően tűkön ülve lesték a streameket és próbáltak belépőket szerezni a teszt szerver kipróbálására. Aki akkor már képben volt a játékkal biztosan emlékszik, hogy Cypher régi Trapwire képessége a halála után is aktív maradt, míg a Cyber cage hangeffektusokon kívül némi lassítással is szolgált a csapdában. Természetesen ezek az eszközök túl erősnek lettek titulálva az akkori Valorant metában, ezért gyengíteni kellett őket. Hasonló volt a helyzet Killjoyt illetően is, hiszen az ő felszerelései is aktívak maradtak halála után a kezdetekben (a végtelen hatótávról nem is beszélve). Az vitatható, hogy vajon ráférne-e ez a korrekció, vagy túl erőssé tenné. Az bizonyos, hogy választási aránya nincs az egekben, de minden valószínűséggel ez a kicsinek azért nem nevezhető változás megdobná választási mutatóit. Egy olyan Cypher, aki halála után is képes lenne Trapwire képességével figyelni a flankekre már elég lenne, a fegyveres kamera glitchre azért nincs szükség.

Egy Reddit-felhasználó „CheeseCakeYee”-nek nagyon tetszett az ötlet, hogy visszahozzák Cypher béta képességeit a Valorant modern korába, amely rengeteg vonzerőt ébresztett a közösség többi tagjában.

„A bétaverzióban Cypher sokkal jobb volt” – mondták. "Ha ma meglenne ez a Cypher, sokkal élvezetesebb játékot kapnánk, és még mindig nem lenne túl OP."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!