Így játszik az egyik, ha nem a legjobb Jett játékos

Így játszik az egyik, ha nem a legjobb Jett játékos

Ennél látványosabb Jett megmozdulásokat valószínűleg sehol sem találunk a neten. Főleg olyat nem, aki ilyen stabilan hozza a szintet.

Aki igazán nagy szerelmese a Valorantnak biztosan hallotta már a legendás Seoldam nevét. Akinek első hangzásra nincs meg, annak adunk egy kis segítséget. Korean Jett néven vált először népszerűvé majd lehengerlő videói meghódították a Valorant közösséget. Seoldam védjegye a hihetetlen magas érzékenység és pontosság, nem mellesleg agresszív játékstílusa és 7 másodperces ászai páratlanok. Tartalmai zöme büszkélkedik több olyan ACE-szel, mely a körök első 10 másodpercében valósulnak meg.

A koreai fenegyerek a kezdetekben csak Jettel való videókat készített, amikor még annak ultimatje a Blade Storm minden gyilkosság után resetelődött. Mivel az OTP-k élete nem habos torta, főleg ha Jett mainekről van szó, másodlagos választása javarészt Skye-ra esett. A vele való klipek sem okoztak csalódást, de lassan újabb érvágás követte a tartalomgyártót. Jett ultiját nerfelték. Sokan azt gondolták, hogy ez a játékos különlegesen egyedi és érdekes videóinak végét jelenti, de tévedtek.

Seoldam köszöni, jól van, és videóinak nézettsége még mindig az egekben jár. Egyedi stílusa, igényes vágásai és páratlan lövései nem engedik zuhanni népszerűségét. Az ő esete ékes bizonyítéka annak, hogy mindig van hova fejlődni még akkor is, ha egy profi szintet meghaladó teljesítményt nyújtunk. Amit eddig közelharcban jobb klikk használatával oldott meg ultimate közben, azt mára már egy egyszerű headshottal teljesíti, de végszükség esetén mindig található nála egy másodlagos Shorty is. Amikor valaki csak azért választ egy adott ügynököt mert a statisztikák szerint az OP, mindig jusson eszébe, hogy javarészt a játékos ismeretei bontakoztatják ki az adott karaktert és nem fordítva. Hiába kap esetleges gyengítéseket Jett, ha a megfelelő kezekbe kerül és tudunk asszimilálódni a változásokhoz, hozni fogjuk a megszokott formát. Ugyanez igaz vice versa. Lehet egy ügynök bármilyen erős vagy igazságtalan, a megfelelő gyakorlás és tudás nélkül nem biztos, hogy olyan jól járunk a használatával, mint egy begyakorolt statisztikailag gyengébben szereplő választással. Az első videó Korean Jett kezdeti játékstílusát mutatja be, míg a következő videó a napokban jelent meg.

Ti mit gondoltok, érezhető a játékos fejlődése? A stílus hasonló, de a játék valahogy mégis letisztultabb, tudatosabb. Egy biztos, akármelyik ügynök vagy játékos a kedvencünk, ha szoktunk Jettezni, ha nem, ettől az embertől mindenkinek lehetne mit tanulni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!