Élhetőbb és élvezhetőbb Battlefield 2042 pályákat ígér a DICE

Élhetőbb és élvezhetőbb Battlefield 2042 pályákat ígér a DICE

Úgy tűnik, a játék fejlesztői végre felfigyeltek a kritikára. 

Az elmúlt évek egyik legbotrányosabb startját produkálta a Battlefield 2042, ami nem csak tele van bugokkal és hibákkal, de úgy érződik, hogy a fejlesztők félkészen adták ki. Az Electronic Arts természetesen tagadásban van és az elmaradozó eladásokat a koronavírus járványra, illetve a Halo Infinite megjelenésére fogták, figyelmen kívül hagyva a tényt, hogy százezrek követelik vissza a játékért kiadott pénzt, mondván becsapták őket. 

A korábbiakhoz képest most úgy tűnik, hogy a DICE fejlesztői felfigyeltek a kritikai visszhangra és nemrég egy blogposztban közzétették, milyen változtatásokra és fejlesztésekre számíthatunk a közeljövőben. Elismerték például, hogy a 128 játékos befogadására alkalmas pályákon túl sok időt kell utazással tölteni, ezért közelebb viszik egymáshoz a spawn és zászló pontokat, továbbá a jövőben kisebb és más alakú játéktereket fognak kiadni. 

A bejelentés alapján a fejlesztők felülvizsgálják a pályákon elhelyezett járművek számát is, mivel a visszajelzések szerint sok csata káoszba fullad miattuk. Ezen kívül változtatások várhatóak a fedezékekkel kapcsolatban is, hátha így csökkenteni tudják a mesterlövészek dominanciáját a nagyobb pályákon. Első ránézésre mindez jól hangzik, a kérdés már csak az, a fejlesztők tudják-e magukat tartani a beígért pontokhoz?

Szerintetek egyébként lesz még valaha értékelhető játék a Battlefield 2042-ből? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!