Újabb akadémistát adhat el a NAVI?

Európai szervezet csaphat le a NAVI Junior tehetségére, aki m0NESY és b1t után a harmadik sikersztorijuk lehet a jövőben.

A NAVI akadémia projektje elképesztő tehetségeket termelt ki az elmúlt években, elég csak a nagy csapatban játszó headshot-király és Major-bajnok b1tre vagy a G2 16 éves, szélsebes AWP-sére, m0NESYre gondolni. A NAVI Junior ugyan rendre alulmaradt a szintén sikeres MOUZ NXT-vel szemben a WePlay versenyein, de ahogyan eligazol egy sztár, rögtön feltűnik a soraikban egy másik.

így volt ez b1t előléptetése után az orosz Aunkerével is, aki m0NESY árnyékában is képes volt jó mutatókat (1,16 rating, 1,17 impact, 82,1 ADR, 0,66 DPR, 0,76 KPR) hozni rifler létére a tier 2-3-as versenyeken. Tavaly decemberben a NAVI úgy döntött, hogy végeztek a képzésével és átigazolási listára tették – m0NESYvel és fearrel együtt. A Junior-felállásban a Youth-csapat tagjai vették át helyeiket, Aunkere és fear pedig a kispadon töltik azóta is idejüket.

Most ez változhat, ugyanis Aunkere azt mondta nemrég egy orosz nyelvű streamben – melyet az AFK Gaming fordítása alapján közlünk –, hogy „egy európai férfi” megkereste őt és lehet a hónapban kivásárolja a szerződéséből. A csapatát és a szervezetet viszont csak májusban tervezik leleplezni, de a furcsán hangzó ajánlatot lelkesedéssel ellensúlyozza a 21 éves játékos. Szerinte „meg fogtok őrülni, amikor megtudjátok mi az ajánlat.” Ezen a ponton viszont még csak pletykákat sem hallani arról, hogy ki tervez az európai csapatok közül a Major előtt-körül cserét már most.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!