Mindegy min játszol, leárazások várnak PC-n, Xboxon és PS-en is

Mindegy min játszol, leárazások várnak PC-n, Xboxon és PS-en is

FIFA 22, F1 2021, Guardians of the Galaxy, Far Cry, Assassin's Creed.. több száz olcsó játék vár most ránk.

Ritkán van olyan, hogy szinte az összes nagy platformon olcsó játékok várják a gamereket. Szerencsénkre most ez a helyzet! Lényegtelen, hogy milyen platformon játszol, hogy PC, Xbox vagy PlayStation elé ülsz le, ha kedvenc játékaidat keresed, most mindenhol leárazások vannak.

PC

Steamen egyértelműen a Rockstar Games ajánlatai viszik most a prímet. Olcsó GTA-t, Max Paynet és Red Dead Redemptiont senki sem tud visszautasítani.

A Ubisoft is elindította közben a saját akcióit. A Ubisoft Sotre-ban a kiadó csaknem összes játékára akciósan csaphatunk le. Sőt, a FRESH15 kóddal további extra 15%-kal csökkenthetjük egyes játékok árát. A teljes kínálatot itt találjátok, de összegyűjtöttünk pár kihagyhatatlan darabot:

Xbox

Nem maradnak ki a jóból az Xboxos játékosok sem. A Microsoft is olcsón adja most a játékait, ráadásul meglepően nagy címeket, meglepően nagy leárazással. Íme néhány remek ajánlat és a teljes kínálat is:

PlayStation

A PS Store-ban pedig Mega March néven indult akció. Sok száz játék olcsóbb most, PS4-re és PS5-re egyaránt. Aki PlayStationön játszik, annak most érdemes bevásárolnia:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!