Cyberpunk 2077: Dolgozik a CDPR a DLC-n – megjelenési dátum még nincs

Cyberpunk 2077: Dolgozik a CDPR a DLC-n – megjelenési dátum még nincs

Megerősítette a fejlesztőgárda, hogy dolgoznak a kiegészítőn, csak az a kérdés, mikorra fog az elkészülni.

Folyamatban vannak a munkálatok a Cyberpunk 2077 kiegészítője kapcsán, erősítette meg ezt a CD Projekt RED is. Sajnos azonban nem tudjuk, hogy mikor fog ez megjelenni. A pletykák azt követően erősödtek fel, hogy a fejlesztőgárda tegnap bejelentette a The Witcher 4-et is, többen pedig elkezdtek aggódni, hogy talán ennek a Cyberpunk 2077 DLC-je látja „kárát".

Azt is megerősítette a CDPR, hogy bár a Witcher 4 az Unreal Engine 5-öt használja, a Cyberpunk 2077 DLC-t ugyanúgy a stúdió saját motorjával, a REDengine-nel készül.

„A REDengine, amely a Cyberpunk 2077-et futtatja, fogja majd hajtani az érkező Cyberpunk 2077 kiegészítőt is" - írták egy Twitter-kommentben.

Még novemberben jelentették be, hogy már megkezdődött a Cyberpunk 2077 első DLC-jének fejlesztése, azonban akkor sem kaptunk több információt, beleértve hogy mire is számíthatunk tőle, illetve hogy mikor jelenik meg. A játék a közelmúltban kapta meg az eddigi legnagyobb, 1.5-ös verziószámú frissítését is, amely egyúttal a következő generációs konzolokra is elérhetővé tette a Cyberpunk 2077-et. Reméljük, a kiegészítőre sem kell sokkal többet várnunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.