Kétéves egyezséget kötött a GRID Esports a Riot Games-szel

Kétéves egyezséget kötött a GRID Esports a Riot Games-szel

Exkluzív hozzáféréssel rendelkezik ezáltal a legnagyobb e-sport versenyek statisztikáihoz a GRID.

Kétéves egyezséget kötött a Riot Games és a GRID Esports, amely keretein belül exkluzív hozzáféréssel rendelkezhet a platform a játék fő nemzetközi, illetve regionális versenyeinek statisztikáihoz, adataihoz. Ezeket az adatokat a Riot Games fogja rendelkezésükre bocsátani majd, ebbe pedig a játékosok, illetve a csapatok játékbeli statisztikái tartoznak bele.

„A VALORANT az egyik legfiatalabb szereplő az e-sport életben, mégis hihetetlen számú rajongót, illetve elkötelezett játékost tudhat magának, és sikerült egy virágzó, sokszínű közösséget létrehoznia. Ez nem lenne lehetséges, ha a kiadó – a Riot Games – nem lenne ennyire profin és közvetlenül része az egésznek." - fogalmazott Moritz Maurer, a GRID Esports vezérigazgatója az egyezség kapcsán.
„A mi közösségünk az egyik legelkötelezettebb az egész globális e-sport ökoszisztémában, ezt szeretnénk mi is segíteni a sportág fejlesztésével. Izgatottan várjuk, mit hoz a jövő a VALORANT számára, a játék iránti rajongást is szerettük volna elmélyíteni új termékek, lehetőségek, élmények lehetővé tételével." - ezek már John Knauss, a Riot Games e-sportért felelős vezetőjének szavai.

Nem ez az első alkalom, hogy a GRID nagyobb szervezetekkel működik együtt a nemzetközi e-sportban. 2022 első hónapjaiban például olyan versenyszervezőkkel is meghosszabbították együttműködésüket, mint a BLAST Premier, vagy a WePlay Esports, ezzel az egyezséggel pedig még inkább szeretnének felkerülni az e-sport térképre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!