VALORANT: Ez az apró Phoenix-buff akár a metára is komoly hatással lehetne

VALORANT: Ez az apró Phoenix-buff akár a metára is komoly hatással lehetne

Sokak tetszését nyerte el az egyik játékos ötlete.

Folyamatos változáson esik át minden egyes frissítéssel a VALORANT, amely az ügynököket is kisebb-nagyobb mértékben érinteni szokta: hol erősítésen, hol gyengítésen esnek át. Ez a játékosok szokásaira, karakterválasztására is komolyan rányomja a bélyegét, így bizonyos szereplőkkel időnként többször, majd később kevesebbszer találkozhatunk mérkőzéseink során.

Az egyik legjobb példa Phoenix, akit jelenleg az egyik „leggyengébb" ügynöknek tart a játékosközösség. Egy ötletjavaslat viszont – ha valósággá válik – az egyik legtöbbet választott karakterré tehetné őt, ha a Riot Games is úgy döntene. Egy március 19-i Reddit-posztban egy játékos az alábbi javaslatot fogalmazta meg:

„Phoenix az egyetlen duelist a játékban, akinek nincs olyan képessége, mely bárkinek a mozgását befolyásolná érdemben. Kétségkívül az egyik leggyengébb ügynök a jelenlegi metában. Úgy gondolom, egy kisebb változtatás balanszoltabbá tehetné őt. Az ötletem az lenne, hogy dolgozzák újra azt a tűzfalat, melyet fel tud húzni, amelyen szörfölni is tudna, azaz gyorsabban tudna mozogni."

A kommentelők egyet is értettek vele, igaz voltak olyanok, akik ezt máshogy képzelnék el inkább. Egy kommentelő szerint jó az elképzelés, de trükkös lehet a használata. Egy másik kommentelő csak annyiban változtatna rajta, hogy csak gyorsabban tudna haladni, amikor épp a lángokban van.

A duelist jelenlegi győzelmi, illetve kiválasztási arányát tekintve még az esély is megvan rá, hogy a közeljövőben valamilyen buffot kapjon. Hogy ez meg fog-e egyezni a játékosok által megfogalmazott ötletekkel, azt meg csak az idő fogja tudni megválaszolni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!