Látványos trailerrel mutatták be R6S-ben a Rick és Morty skineket

Látványos trailerrel mutatták be R6S-ben a Rick és Morty skineket

A Ubisoft ismét összehozta, és ha az eddigi négy nem lett volna elég, megjött a két legújabb és legkirályabb skin ebből az együttműködésből.

Végre megtörtént az, amire mindenki várt, Rick és Morty most már tényleg a Rainbow Six: Siege részesévé vált, hiszen a róluk elnevezett sorozat főszereplői skinként jelenik meg a játékban. Nagypapa és unokája immáron nem csak a vásznon, hanem a kommandósok között is odacsaphatnak az ellenségnek. Teszik mindezt szórakoztató formában. Docból lett Rick és Fuzeból Morty vált.

Hogyan lehet megvásárolni az új Rick and Morty csomagokat?

Nincs más teendőd, mint felkeresni játékon belül a boltot, rákattintani a Csomagok menüpontra és voilà máris lehet választani a két bundle közül, sőt egyben is be lehet szerezni, ha valakinek mindkettő elnyerte a tetszését és van is rá kerete. Ha az utóbbi mellett teszi le valaki a voksát, akkor jár némi kedvezmény a vásárlást illetően, ugyanis a dupla bundle 4080, míg külön-külön a a csomagok 2160 R6 creditet kóstálnak.

Rick esetében Squanchy a bónusz charm, Morty pedig megkapja kiegészítőként Mr. PB-t amellett, hogy teljes egészében úgy nézneki ki ezekkel a skinekkel az eredeti kommandósok, mint a sorozatbeli verziójuk. De nézzétek meg saját magatok, mert a kiadó egy hangulatos és látványos trailerrel jelentette be a két figura érkezését:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!