Kihívóra talál ma a PTE és a BCE? – K&H EEK CS:GO Bajnokság

Kihívóra talál ma a PTE és a BCE? – K&H EEK CS:GO Bajnokság

A Debreceni Egyetem hallgatói már ma kiharcolhatják a továbbjutást a K&H Egyetemi E-sport Kupa CS:GO bajnokságán.

Magyar E-sport szövetség, a Gamerland és a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség közös erővel hívták életre a K&H Egyetemi E-sport Kupát, aminek keretein belül CS:GO-bajnokságon is szurkolhatunk. Összesen nyolc hazai Egyetem CS:GO-alakulata vágott neki két héttel ezelőtt a küzdelemnek, ahol 1,5 milliós összdíjazás várja őket.

A március 17-i első meccsnapon az egyetemek ötösei egyoldalú meccseket játszottak egymással: a nap emlékezetes pillanatát LANCER szállította az AWP-vel. A második fordulóra viszont alighanem magabiztosabban érkezik mindenki. A két csoportban ezért hiába a Pécsi Tudományegyetem és a Budapesti Corvinus Egyetem vezetnek jelenleg, messze még az alapszakasz vége! A formátum miatt ma este még könnyedén fordíthat bárki, aki képes velük versenyre kelni.

A Budapesti Gazdasági Egyetem 2. fordulós mérkőzését elhalasztották a szervezők a 3. fordulóra, így a Debreceni Egyetem ma kétszer is szerverre léphet egymás után. Ez azt jelenti, hogy az ő továbbjutásuk vagy éppen kiesésük még ma eldől az A-csoportban. A DE hallgatói legutóbb 16:12-t játszottak a BGE-vel, így jó esélyekkel indulnak ma a csoportvezető PTE és az utolsó helyen álló METU ellen.

K&H EGYETEMI E-SPORT KUPA CS:GO 2. FORDULÓJA

Ma este, azaz március 31-én folytatódik az alapszakasz tehát a 2. fordulóval, amit az Esport1TV kínálatában követhettek majd élőben 18:00-tól.

A K&H Egyetemi E-sport Kupa kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!