Kiszivárgott a World of Warcraft következő kiegészítőjének címe

Kiszivárgott a World of Warcraft következő kiegészítőjének címe

Hát ezt nem sikerült túl jól titokban tartani.

Miközben a World of Warcraft közösség arra figyelt, hogy melyik csapat veri le először az új raidet, lépésről lépésre közelebb kerültünk az új DLC bejelentéséhez. Két évente jön új WoW-kieg, ezt már megszokhattuk, most azonban lehet, hogy ez is megváltozik.

A terv persze az, hogy a 2020-as Shadowlands után 2022-ben lásson napvilágot az új kiegészítő, ám a koronavírus, az Activision-Blizzard felvásárlása és persze a cég körüli perek és botrányok miatt, ez még közel sem biztos. Benne van a pakliban, hogy 2023-ra csúszik az új felvonás, de bízzunk a legjobbakban.

Ami viszont biztosnak tűnik, az a DLC címe. A Blizzard nem volt elég körültekintő és a forráskódok között leleplezte az új World of Warcraft kiegészítő címét, ami azok alapján a Dragonflight névre hallgat.

A kódok alapján Base, Heroic és Epic kiadásra számíthatunk, akárcsak a Shadowlands esetében. Részletekre azonban nem derült fény. Nyilván sokan számítanak különböző sárkányhátasokra, de ez is csak találgatás. Hacsak nem lesz újabb baki vagy szivárgás, az új DLC első részleteire április 19-ig kell várnunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszol még a WoW-val?

  • 18 %
  • 73 %
  • 9 %