Nem sokon múlt, hogy Jamppi visszatérjen a CS:GO-hoz

Nem sokon múlt, hogy Jamppi visszatérjen a CS:GO-hoz

Szerinted jól döntött Jamppi?

2021 áprilisában nagy elhatározásra jutott a Valve. Bejelentették, hogy az esetek 99%-ban 5 év után elévülnek a VAC bannok miatti eltiltások, vagyis sok régi játékos kaphat új esélyt és juthat el akár a CS:GO-Majorökig is. Ha van, akihez szerencsétlen időzítéssel érkezett meg ez a bejelentés, akkor az egyértelműen a finn Elias "Jamppi" Olkkonen.

A VAC banja miatt hónapokig pereskedő Jamppi, a finn CS:GO egyik nagy reménysége, 2021 januárjában adta fel a harcot, lemondott a CS:GO-ról és elment inkább VALORANTozni. Három hónapra rá, a Valve megadta mindenkinek azt, amit ő is szeretett volna. Akkor többen azt hitték, hogy a fiatal finn visszajön majd a Valve játékához, végül nem így lett. Jamppi kitartott a VALORANT és a Liquid mellett, azóta is ott játszik. Most azt mesélte el a Dexertonak, hogy anno valóban közel állt a visszatéréshez, több ajánlatot is kapott.

„Elmondtam a Liquidnek és az edzőnknek, Sliggynek is, hogy ennyi volt, felhagyok a VALORANTtal és visszamegyek CS:GO-zni. Pár napot hagytam magamnak, végül megkérdeztem a barátaimat és a családomat is, majd meghoztam a döntést, hogy maradok. A lehetőség bármikor ott van előttem, bármikor visszamehetek. A CS azonban aligha fog már fejlődni, míg a VALORANTtól még sok változásra, sok újdonságra számítok."

Mi tagadás, sok csapatnak jól jönne Jamppi tehetsége, ez tény. Többen átpártoltak anno a VALORANThoz, de azóta nagyrészük már vissza is fordult a CS:GO-hoz. Jamppi még kitart, a kérdés csak az, hogy meddig? Nem nőt még túl nagyra a VALORANT, mint e-sport, de még mindig egy fiatal játékról van szó. Ki tudja mivé válik majd néhány éven belül...

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!