Egyszerre gyógyít és boostol az Overwatch legleleményesebb Mercy játékosa

Egyszerre gyógyít és boostol az Overwatch legleleményesebb Mercy játékosa

A trükk nagyon jópofa, viszont enyhén szólva is csalásnak számít. 

Az Overwatch játékosok mindig is híresen kreatívak ha egyedi kontrollerekről van szó és az elmúlt néhány évben láttunk már hintalóval irányított Orisát, banánok segítségével mozgó Winstont, vagy Ring Fiten sikló Luciót. Egy Mercy játékos nemrég kissé emelte a tétet, ugyanis egy trükkös kis szerkezet segítségével egyszerre képes biztosítani a karakter gyógyító és boostoló képességét a csapattársak számára. A turpisságnak először az Overwatch streamer EvilToaster adott publicitást, miután összefutott a Draco névre hallgató Mercyvel. 

A szerkezet egyébként egy kesztyűre erősített elektromotoros kerékből áll, ami folyamatosan forgatja a játékos egerének görgőjét, így a Caduceus bot képességei olyan gyorsan váltakoznak, hogy a játék úgy érzékeli, egyszerre megy a gyógyítás és a boost. A trükk működését az alábbi gifen láthatjátok. 

Morális szempontból eléggé ingoványos a módszer, mivel nettó csalásként is értékelhető tisztességtelen előnyhöz juttatja a játékost. Nem lepődnénk meg, ha a Blizzard hamar elhelyezne valamilyen biztonsági intézkedést, ami meggátolja hogy Mercy botját így ki lehessen használni. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!