Megrettent a közösségtől a Ubisoft, visszavonják a Smoke nerfet

Megrettent a közösségtől a Ubisoft, visszavonják a Smoke nerfet

A rajongók tettek róla, hogy az előző tesztszerverre behozott módosítás élesben nem fog kimenni.

Korábban a kiadó a Major versenyének helyszínét is áthelyezte, akkor az Egyesült Arab Emírátusokban tartandó esemény nem tetszett a közösségnek és a hangjukat hallatva el is érték a céljukat. A Ubisoft kihátrált és másik országba vitte át a rendezvényt. Most újra a játékosok célkeresztjébe került a kiadó, miután a Y7S1.2-es patchben Smoke-ot igen komolyan nerfelték. Azt találták ki ugyanis, hogy a Gas Canisterből kiáradó gyilkos gáz nem csak az ellenfelekre, de magára az operátorra is hatni fog. Egyből jöttek a kérdések, hogy miként sebződhet, ha van rajta gázálarc? És valahol nagy igazság van már ebben az egy sorban is.

Mondanunk sem kell egy rakás visszajelzés érkezett erre a játékosoktól, mert nagyon nem tartották jó ötletnek, ezért a Ubisoft úgy döntött ezt nem lépik meg az éles szerveren. A posztban röviden és tömören arról írnak, hogy a bár az elmúlt szezonban jó néhány rejtett passzív képességet eltávolítottak a karakterekről, mégis úgy érzik, hogy Smoke esetében jogos a közösség felvetése, miszerint fontos az immunitása, mind mechanikailag, mind a narratívát illetően. Továbbá arról is beszámoltak, hogy tudnak az LMG-kkel kapcsolatos aggodalmakról is és már dolgoznak az ügyön, hamarosan pedig beszámolnak a fejleményekről is.

Mivel azt írták, hogy a Smoke lett volna a következő abban a sorban, hogy csökkentsék lore-központú mechanikák mennyiségét a játékban, akkor egyelőre az még homályos, hogy vajon Smoke kivételt képez és folytatják majd a sort vagy innentől kezdve ebbe most nem nyúlnak majd bele.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!