Rákot diagnosztizáltak nála, mégis visszatért a profi R6S közegbe

Rákot diagnosztizáltak nála, mégis visszatért a profi R6S közegbe

A fiatal brit e-sportolró egyszer már tartott szünetet és ismét abba kellett hagynia egy komoly diagnózis miatt hagyta abba, de most mégis csatlakozott egy csapathoz.

A még csak 21 éves Astro ugyanis csatlakozott egy brit Rainbow Six: Siege együtteshez, a Viperiohoz. Szép lassan szeretne visszatérni a versenyek körforgásába, de ez nem lesz olyan egyszerű számára. Korábban már tartott szünetet, majd mikor úgy döntött ismét aktív lesz az orvosok közölték vele egy kivizsgálás során, hogy rákos daganatot találtak a szervezetében.

Természetesen ezt követően felhagyott az aktív játékkal és minden erejével a gyogyulásra összpontosított. Ez volt 2022 januárjában, ekkor ezt osztotta meg:

„Most úgy gondolom, hogy egy időre felhagyok a versenyszerű játékkal, hogy a kezeléseimre koncentrálhassak és hogy jobban legyek. Jelenleg jól és frissnek érzem magam, szerencsére csak néhány tünete van a betegségnek, de szerintem ez a legjobb. Majd tájékoztatlak benneteket a helyzetemről, és remélhetőleg minden a tervek szerint halad majd."

Az ASTRO korábban számos csapatban játszott, köztük az Epsilon Esportsban, a Fierce Esportsban és legutóbb a Gamma Gamingben, melyet az Arsenal labdarúgója, Sead Kolašinac hozott még létre. Igazán nagy tornán nem tudott még bizonyítani, de a Benelux kupán több ízben is megszerezte az első helyet, a legnagyobb versenyekre, mint például a Majorök vagy az Invitational általában a selejtező volt a végállomás számára.

A legjobb hír viszont az, hogy a több hónapos kezelés és a kemóterápia végül sikert hozott számára, mert a legutóbbi vizsgálatok már azt mutatták, hogy nem található rákos elváltozás a szervezetében. Ez pedig azt jelenti, hogy teljesen egészségesen folytathatja pályafutását és valószínűleg elszántabb lehet majd, mint valaha.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!