Kiélezett küzdelemmel érhet véget az alapszakasz ma este – K&H EEK CS:GO

Kiélezett küzdelemmel érhet véget az alapszakasz ma este – K&H EEK CS:GO

Ma este eldől melyik három csapat csatlakozik még a Debreceni Egyetem hallgatóihoz a rájátszásban.

Magyar E-sport szövetség, a Gamerland és a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség közös erővel hívták életre a K&H Egyetemi E-sport Kupát, aminek keretein belül a CS:GO-bajnokságon összesen nyolc hazai egyetem CS:GO-alakulata vágott bele a 1,5 milliós összdíjazás oroszlánrészéért folyó küzdelembe.

Ma este az alapszakasz harmadik és egyben utolsó fordulója következik, ahol a 2. fordulóból távolmaradó Budapesti Gazdasági Egyetem pótolhatja mérkőzéseit és harcba szállhatnak az A-csoport másik továbbjutó helyéért. Legutóbb a Debreceni Egyetem veretlenül kijutott innen nagyon meggyőző eredményekkel, így a BGE, a PTE és a METU között az utolsó meccsen dőlhet el, hogy ki ér még oda ebből a hármasból a gamerlandos LAN rájátszásra.

A B-csoportot jelenleg az Óbudai Egyetem és a Budapesti Corvinus Egyetem vezeti 2-0-s állással, míg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Győri Széchenyi István Egyetem még nem szerezték meg első győzelmüket. Mivel a 3. fordulóban egymás ellen játszanak, ez biztosan nem marad így. A csoport vezetői már lényegében továbbjutottak, de az alapszakasz 3. fordulójában még egymás ellen játszanak egy mérkőzést, ahol eldől melyikük a jobb.

K&H EGYETEMI E-SPORT KUPA CS:GO 3. FORDULÓJA

Az alapszakasz utolsó forduláját ma este 18:00-tól az Esport1TV kínálatában követhetitek majd élőben.

A K&H Egyetemi E-sport Kupa kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!