Bemutatkozott Sojourn, az Overwatch következő hőse!

Bemutatkozott Sojourn, az Overwatch következő hőse!

A karakter már elérhető lesz az április 26-án induló Overwatch 2 bétatesztben. 

Pár hét van már csak az Overwatch 2 bétatesztjének kezdetéig és a Blizzard korábbi ígéretéhez híven egyre több információt oszt meg a játéról. Nemrég például a kötélhúzás szerű Push sajátosságait mutatták be, ami a közösség nagy örömére leváltja majd az Assault(2CP) pályákat, ráadásul a fejlesztésért felelős Aaron Keller úgy fogalmazott, hogy a játékmód sokkal gyorsabb lesz, mint az Escort vagy a Control. 

Szerencsére a PlayOverwatch stábja továbbra sem ül a babérjain, ugyanis nemrég hivatalosan is bejelentették a játék következő új hősének számító Sojourn eredettörténetét. A rövid videóból megtudhatjuk, hogy a karakter eredeti neve Vivian Chase és a kanadai különleges erők tagjaként együtt dolgozott az Overwatch ügynökeivel az Omnic krízis során, a háború után pedig Jack Morrison, azaz Soldier: 76 meghívta a szervezetbe. A karakter előreláthatólag az Overwatch 2 április 26-án érkező zárt bétájában szerepel majd, az alapjátékba viszont nem valószínű, hogy bekerül már. 

A karakter egyébként egy multifunkciós fegyverrel van felszerelve, melynek első módja amolyan golyószóróként funkcionál és a kiosztott sebzéssel feltölti a másodlagos tüzelés sínágyúját. Az alapképességekről sajnos nem érkezett még információ, azonban az Ultimate-ről már tudjuk, hogy túltölti a fegyvert 8-10 nagy energiájú lövést adhatunk le a segítségével. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek egyébként első ránézésre hogy tetszik Sojourn?

  • 20 %
  • 80 %