R6S: Új pálya, több claymore és minden egyéb az új frissítésről

R6S: Új pálya, több claymore és minden egyéb az új frissítésről

Tegnap jelentették be és még a délután folyamán meg is érkezett az R6S legújabb frissítése. Íme az új patch tartalma!

Emerald Plains bekerül az éles szerverekre

Valószínűleg ez a legszembetűnőbb újítása a játéknak, a játékosok 2019 óta várnak új pályára Rainbow Six Siegeben. Az új pálya elérhetővé válik mindegyik játékmódban, Deathmatch és Training Ground közben is választható lesz. Buck és Sledge nagy eséllyel fontos szerepet fog játszani ezen a pályán, a rengeteg sok átlőhető fal, padló és plafon miatt.

A figyelme azonban a támadóknak sem lankadhat, több különböző részéről tudnak spawn peekelni az arra járó védők. Az épület tele van ablakkal, ez pedig néhány esetben nagy előnyhöz juttathatja a védő operátorokat.

Megnőtt a claymore-ok száma

Azok az operátorok akiknek volt eddig lehetősége claymore-t választani, mostantól kettőt vihetnek magukkal. Ez összesen 15 karaktert érint, többek között Recruit-ot Ash-t és Kali-t. Ugyan a játékos bázis egy része örül ennek a változásnak, többen megkérdőjelezik ennek a változásnak a hatását a játékmenetre. Amit biztosan tudunk viszont, ha te szeretsz kifutni vagy kiugrani az ellenfél háta mögé, mostantól kétszer gondold át mielőtt megteszed.

Operátor balance változások

Valószínűleg Emerald Plains az első dolog ami feltűnő a frissítésben, azonban több karakteren igyekeznek javítani. Bandit mostantól több akkumulátort tud lerakni egy falhoz, ez sokak számára kedvező változás, főleg a Shadow Legacy szezon óta. Thatcher EMP gránátja már nem semmisíti meg az elektromos eszközöket, emiatt pedig könnyebbé válik a legtöbb játékos által ismert Bandit tricking.

Ying plusz egy Candelat kap, de nem ingyen: a vakítás időtartamát lerövidítik 2.8 másodpercről 1.4 másodpercre.

Ying és Bandit nem maradt egyedül a patch notes-ban, rajtuk kívül többeken javítanak még. Gridlock kap egy negyedik Trax canistert, Blackbeard Breaching Charge helyett Claymore-t választhat ezek után. Nomad és Oryx fellökései csak 1.25 másodpercig fognak tartani, Warden képessége pedig 10 másodperc után válik újra elérhetővé.

Írta: Győri Zsófia

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


Kövess Minket!