V4 R6 Masters 2022: Nevezz még ma a magyar kvalira, az összdíjazás 8,3 millió Ft!

V4 R6 Masters 2022: Nevezz még ma a magyar kvalira, az összdíjazás 8,3 millió Ft!

Számos csapat nevezett már a V4 R6 Masters selejtezőre, most rajtad a sor!

Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország legjobb R6S csapatainak megszervezett egy versenyt a Ubisoft V4 Masters 2022 néven. A visegrádi négyeket tömörítő ligának az első állomása a résztvevő országok selejtezői, amely kvalifikációkra már megnyílt a nevezés. A nyílt magyar selejtezőre mindenképpen gyűjtsétek össze a csapatot, ha eddig nem tettétek, ugyanis a VR Masters 2022 összdíjazása 22 000 euró, továbbá a bajnokcsapat bejut a European Challenger League-be!

Hogyan nevezhetsz a V4 Masters 2022 magyar selejtezőjére?

Pofonegyszerű a műveletsor, amely azzal kezdődik, hogy össze kell gyűjteni legalább öt játékost. Mindegyik csapattagnak minimum 18 évesnek kell lennie, a tagok közül legalább háromnak magyar állampolgársággal kell rendelkeznie. (A ligarendszerben nem lesz ennyire szigorú a nemzetiségi megkötés, ott a kezdőötösből legalább három játékosnak a négy résztvevő országból kell érkeznie.)

A nyílt selejtezőre, ha nevezni akarsz ide kattints!

Miután regisztráltátok a csapatot, nincs más dolgotok, mint várni május 9-én 18:00-ig, amikor megkezdődik a vigaszágas rendszer első köre. A nyílt kvalifikáció Bo1-ek sorozatát jelenti (döntőt is ebben a formátumban bonyolítják le, amelyek egészen május 11-éig elhúzódnak az alsó-felső ágas kialakítás miatt. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc pályád az alábbiak közül?