Új Battle Pass-szel és új ügynökkel jött a VALORANT Episode 4 Act III

Új Battle Pass-szel és új ügynökkel jött a VALORANT Episode 4 Act III

Kezdetét vette a VALORANT egy újabb szezonja, ami számos új tartalommal várja a játékosokat. Új Battle Pass érkezett, második generációs szériát kapott az RGX 11z Pro skincsalád, valamint landol a játékban Fade, az árnyakkal operáló ügynök!

Az új felvonás ezúttal új ügynököt is hozott magával, Fade egy csipet horrort csempész a VALORANT pályáira, képességeivel garantáltan terrorban tartja majd a célpontjait, a fejlesztők látványos videóval leplezték le a karaktert.

Letisztultság és kígyók

A Battle Pass ezúttal 2 különböző skinvonalat tartalmaz, az egyik a Coalition Cobra, a másik a Hue Shift nevet kapta.

Mindkét skincsalád egy letisztult vonalat képvisel, a fegyverek modellje alapvetően nem módosul, a fő fókuszt a színösszetétel és a minta kapta. A Hue Shift esetében a Riot Games célja az volt, hogy a játékosoknak ne kelljen dönteniük, hogy rózsaszín, vagy kék fegyverrel akarnak játszani!

RGX 11z Pro, a második generáció

A játékosok körében igen népszerűvé vált az RGX 11z Pro névre keresztelt skincsalád, mely önállóan vásárolható meg a Store-ból. A kinézetek egy modern számítógépházat idéznek, a készítők pedig további inspirációkat vettek a modernkori perifériákból. Ez az egész pedig olyan jól harmonizál, hogy az Episode 4, Act III-ban újabb kinézetek érkeznek ezzel a tematikával, ezúttal a Classic, a Melee, az Operator, a Phantom és a Spectre fegyverek kapnak új formát.

“A skinline-t a játékperifériák ihlették, az egyedi PC-tornyoktól kezdve az átlátszó vezérlőkön át a legkülönfélébb játékeszközökig és kütyükig. Már a kezdetektől fogva tudtuk, hogy az RGB egy kihagyhatatlan pillér, mivel ez egyfajta ikonikus darab és identitás, amikor a játékkultúra egyik leglátványosabb spektrumáról van szó. Azt akartuk, hogy a kinézetvonal rendkívül látványos, érezhető, szinte tapintható legyen.” - mondta Kerwin Atienza a Riot Games művészeti vezetője.


A VALORANT Episode 4, Act III magyar idő szerint április 27-én, szerda hajnalban vált elérhetővé!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!