VALORANT: Chamber-nerfet hozhat a legújabb, 4.09-es frissítés

Az egyelőre még csak a tesztelői módban elérhető frissítés nem csak az ügynököt érintené.

Elérhetővé vált a VALORANT 4.09-es frissítése a játék publikus béta tesztmódjában, ez a frissítés pedig egy elég komoly Chamber-nerfet vetít előre – egészen pontosan a Trademark képessége változik meg komolyabb szinten.

Chamber Trademarkja az egyik leghasznosabb képesség ugyanis a játékban, ráadásul az ára is viszonylag alacsony volt, így gyakorlatilag több, mint tanácsos volt minden körben rendelkezni vele, ha ezt az ügynököt irányítottad. A Riot szerint viszont a Trademark „erősebbnek bizonyult más Sentinelek képességeihez képest", emiatt pedig gyengíti ezt a fejlesztőgárda. A tesztmódban tapasztaltak alapján kettő helyett mindössze egyetlen charge áll majd rendelkezésre, az ára pedig 150-ről 200 kreditre emelkedik.

Nem csak ez az egyetlen változás, amelyet a Riot tervez. Egy úgynevezett „clutch némítás" funkciót is próbálnak, azaz clutch szituációkban le tudod némítani majd a csapattársaidat, ezáltal jobban koncentrálva a játékra – ez majd a „Communication" menüben lenne elérhető. Néhány hibajavítás is várható még, azonban érdemes megjegyezni, hogy a végleges frissítésig sok minden változhat még.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!