Hirdetés

Flashie és a CLG Red is ott lesznek Dallasban

Az ESL Impact női liga döntőjét az IEM Dallas mellett fogják megrendezni június elején.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Scheff Konyhája

Scheff Konyhája: World of Tanks

Esport1 Podcast

Mi lesz veled FIFA?

Hirdetés

Véget értek az ESL Impact női liga első szezonjának regionális versengései, így kialakult a nyolc csapatból álló mezőny, akik az IEM Dallas során június 3-5-ig a 123 000 dolláros összdíjazás oroszlánrészéért küzdhetnek. A továbbjutók között ott van a CLG Red észak-amerikai csapata is, akiknek magyar érintettsége van edzőjük, Bea „flashie” Viktor révén – közel másfél éve dolgozik GooseBreederékkel a visszavonult játékos.

Az ESL Impact League-ben európai, észak- és dél-amerikai, óceániai és dél-afrikai csapatok versenyezhettek az IEM Dallason tartott döntőbe jutásért a maguk régiójában. A tavaly év végén félmillió dollárral bejelentett liga első szezonjában végül a Galaxy Racer fe, az equipa, a FURIA fe, a Black Dragons fe, a CLG Red, a Please Send Help, a Quality Kermits és a Mindfreak érték el a döntőt.

A CLG Red dominálta csoportját és veretlenül végzett az élen a régiójukban, miután megverték a Slay-t is. A munkáról flashie hosszasan írt Facebook-posztjában. Ebből kiderül, hogy személyesen még nem találkozhatott a játékosokkal mióta a csapat edzője, mert a kiutazás a koronavírus-járvány alatt nem volt opció. Viszont egészen 2024-ig hosszabbított vele a CLG tavaly év végén. Továbbá a versenyek is elmaradtak, ami azt jelenti, hogy az elmúlt három év első női globális LAN-jára készülnek most. „A következő időszak úgy fog kinézni, hogy május végén Los Angelesbe utazunk egy bootcamp miatt, majd onnan tovább Dallasba a versenyre” – írta a CLG Red edzője.

Borítókép: ESL

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • SciFi 2 hónapja
  Ott van flashie és még nem oszlottak? Oo
  0 0 Válasz
 • PalFeed 2 hónapja
  Pukk
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 2 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés