Flashie és a CLG Red is ott lesznek Dallasban

Flashie és a CLG Red is ott lesznek Dallasban

Az ESL Impact női liga döntőjét az IEM Dallas mellett fogják megrendezni június elején.

Véget értek az ESL Impact női liga első szezonjának regionális versengései, így kialakult a nyolc csapatból álló mezőny, akik az IEM Dallas során június 3-5-ig a 123 000 dolláros összdíjazás oroszlánrészéért küzdhetnek. A továbbjutók között ott van a CLG Red észak-amerikai csapata is, akiknek magyar érintettsége van edzőjük, Bea „flashie” Viktor révén – közel másfél éve dolgozik GooseBreederékkel a visszavonult játékos.

Az ESL Impact League-ben európai, észak- és dél-amerikai, óceániai és dél-afrikai csapatok versenyezhettek az IEM Dallason tartott döntőbe jutásért a maguk régiójában. A tavaly év végén félmillió dollárral bejelentett liga első szezonjában végül a Galaxy Racer fe, az equipa, a FURIA fe, a Black Dragons fe, a CLG Red, a Please Send Help, a Quality Kermits és a Mindfreak érték el a döntőt.

A CLG Red dominálta csoportját és veretlenül végzett az élen a régiójukban, miután megverték a Slay-t is. A munkáról flashie hosszasan írt Facebook-posztjában. Ebből kiderül, hogy személyesen még nem találkozhatott a játékosokkal mióta a csapat edzője, mert a kiutazás a koronavírus-járvány alatt nem volt opció. Viszont egészen 2024-ig hosszabbított vele a CLG tavaly év végén. Továbbá a versenyek is elmaradtak, ami azt jelenti, hogy az elmúlt három év első női globális LAN-jára készülnek most. „A következő időszak úgy fog kinézni, hogy május végén Los Angelesbe utazunk egy bootcamp miatt, majd onnan tovább Dallasba a versenyre” – írta a CLG Red edzője.

Borítókép: ESL

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!