LEC: Topost cserél a Misfits Gaming csapata a nyári szezonra

LEC: Topost cserél a Misfits Gaming csapata a nyári szezonra

A tavaszi alapszakasz meglepetéscsapata változtat a felső ösvényen a nyári szezonra.

Az Astralis három játékost biztosan, a MAD Lions egyet garantáltan, a Team Vitality lehet, hogy egyet cserél a 2022-es LEC nyári szezonjára. Már ennyi játékosmozgás elég lenne, hogy izgatottan várjátok a következő splitet, azonban itt az újabb bejelentés. LEC Wooloo forrásai szerint a tavaszi alapszakasz bronzérmese nem volt teljesen elégedett HiRit teljesítményével, ezért a koreai játékost leküldik a következő hónapokban az akadémiacsapatba, a Misfits Premierbe. Ezzel együtt az LFL-ben harcoló együttesből felhozzák a legrangosabb európai League of Legends ligába Irrelevantot, a 20 éves német tehetséget.

Irrelevant be, HiRit ki

A Misfits Premier 2021-ben dominálni tudta az év második felét, idén azonban be kellett érniük egy átlagosnak mondható 5. helyezéssel. Ettől függetlenül az edzői stáb, valamint a vezetőség elégedett volt Irrelevant teljesítményével, ezért megszavazzák neki a bizalmat az LEC-ben. Shlatan szintén a kiscsapatból érkezett Razork helyére tavaly ősszel, végül a fiatal lengyel annyira meggyőző volt, hogy a szezon legjobb fiataljának választották meg. Hasonló ambíciókkal vághat majd bele a júniusban induló csoportkörökbe Irrelevant is, akinek főleg a Gnar és Jax játékora lesz érdemes odafigyelni.

Az LEC 2022-es nyári szezonjának pontos kezdése még rejtély, az előző évekhez hasonlóan arra készülhettek, hogy valamikor június első felében startol az alapszakasz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Misfits nyáron is top 3-ban végez az LEC alapszakaszában?