Felállt a magyar PUBG Mobile válogatott és elkezdődtek a CS:GO selejtezők is

Felállt a magyar PUBG Mobile válogatott és elkezdődtek a CS:GO selejtezők is

Jelentkezz te is a második nyílt magyar CS:GO-selejtezőre!

Izgalmas időszakba csapott bele a magyar e-sport és annak csaknem összes játékosa. Egymás után indultak el az 14. IeSF vb magyar selejtezői, melyeken hazai CS:GO, PUBG, DotA2, Tekken 7, Rocket League és eFootball  játékosaink vesznek részt. Mindannyian egy célért küzdenek, hogy játékaikban Magyarországot képviselhessék, hogy magukra ölthessék a Magyar E-sport Válogatott mezét.

Az idei évben a Hell Energy mellett új támogatóként a Szerencsejáték Zrt. segíti a Magyar E-sport Válogatott munkáját, mint stratégiai partner.

Pár napja két e-sport cím játékosaiért is szoríthattunk. Szombaton az első magyar CS:GO-válogató zajlott online. Olyan hazai ismerősöket láthattunk a csapatok között, mint a Békéscsabai E-sport Egyesület vagy Illés Akadémia Spirit.

Ez a két csapat pont össze is futott egymással az ágrajzon, az elődöntők során. Nem sokat kérdezősködtek a békéscsabaiak, Ancientön és Overpasson is magabiztos győzelmet arattak. A másik ágon a Lenovo Legion Honvéd tette ugyanazt, sőt, SHIFTZZZék végül a BEE-t is elkapták a döntőben. 16-13-ra nyertek Mirage-on, de a zárt selejtezőbe mindkét együttes bejutott.

A válogatón még akár ti is játszhattok! Még csak az első nyílt kvali ment le, szombaton jön a második, ahonnan ismét két csapat juthat majd tovább a selejtezők zárt szakaszába.

A jelentkezéshez kattints ide!

A PUBG Mobile válogató viszont már véget ért. Nyolc csapat állt fel a selejtezőre, amit végül a Team BelleReve tudott megnyerni. A négyes két meccset tudott megnyeri a vasárnapi válogatón, ezeket mellett pedig szereztek egy második és egy hetedik helyet. A sorsdöntő tényező most is a fragek száma volt. Abban pedig az élen járt a csapat, így az összesített ponttáblázaton már magabiztosan szerezték meg maguknak az első helyet.

Ezzel fel is állt a válogatott keret, akiknek a következő megmérettetésük a regionális döntő lesz. Az még online keretek között zajlik majd, de ha onnan is sikerül továbbjutniuk, akkor a Magyar PUBG Mobile Válogatottként képviselhetik majd hazánkat Balin a 14. IeSF vb-n.

A magyar PUBG Mobile válogatott kerete

  • Fügedi "DACI" Dávid
  • Keresztes "Flexxx" Ferenc Noel
  • Orsós "Rocky" Szabolcs
  • Folli "Zombieee" Dominik
  • Gondor "Süti" Ákos Atilla

További hasznos információkért keresd a Magyar E-sport Válogatott honlapját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!