Új skineket hozott az Overwatch születésnapi eseményének második felvonása

Új skineket hozott az Overwatch születésnapi eseményének második felvonása

A remixelt hőskinézeteket és a heti jutalmakat június 7-ig zsebelhetjük be. 

Az Overwatch idén májusban ünnepli hatodik születésnapját és a fejlesztők úgy határoztak, hogy a jeles alkalom apropóján az Anniversary eseményt három részletben rendezik meg. Az első felvonás alatt több új hőskinézetet is kaptunk, továbbá beszerezhettünk néhány limitált kiadásút is a heti kihívások teljesítésével, amiket itt tudtok megtekinteni. Az Overwatch 2 PvP béta végeztével egyébként a Blizzard élesítette az új felvonást és ezúttal is kapunk egy rakat új, remixelt kozmetikumot. Megérkezett például a Lone Wolf és Okami összevonásából született Dark Wolf Hanzo, az éjszakai küldetésekhez tervezett Night Owl Ana, illetve Sombra is új cica ruhát kapott a Neon Cat személyében. 

Ha kíváncsiak vagytok az újdonságokra és az első felvonásban érkezett skinekre, kattintsatok az alábbi képre és pörgessétek végig galériánkat!

Érdekesség, hogy az esemény indulásával egy időben az Overwatch League is aktivizálta magát és bemutatták az idei első dedikált hőskinézetet, ami a Luchador nevet viseli és Reaper kapta meg. Az érdeklődőknek 200 OWL tokent kell perkálniuk, ha ilyen stílusosan akarnak kinézni a meccseken, a hozzávalót pedig vásárlással vagy a versenysorozat összecsapásainak követésével lehet begyűjteni. 

Nektek melyik skin tetszik a legjobban? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Nektek hogy tetszenek a szülinapi esemény második felvonásának hőskinézetei?

  • 50 %
  • 25 %
  • 25 %