Fényt és új fegyvert is hozott az R6S frissítése: Ilyen lett az Operation Vector Glare

Fényt és új fegyvert is hozott az R6S frissítése: Ilyen lett az Operation Vector Glare

Véget ért a Six Charlotte Major és a győztesen kívül kiderült az is, hogy milyen újdonságokkal készült a Ubisoft a következő szezon kapcsán.

Maratoni összecsapáson 3:2-es győzelmet aratott a fináléban a DarkZero Esports az Astralis felett, ezzel ők nyerték az idei év eddigi legrangosabb versenyét. A fenomenális párharcokon túl május 22-én bemutatták teljes egészében a következő szezon legfontosabb újdonságait is.

Új TDM pálya: Close Quarters

A játék egyik vezető dizájnere, Mathieu Lacombe közlése szerint ez az új pálya nem cseréli le a Stadiont, ráadásul ezt a helyszínt direkt a Team Death Match játékmódhoz igazítva építették fel a nulláról.

Szerezz ingyen operátort

Érdekes kedvezménnyel kedveskedik a kiadó a játékosoknak, ugyanis azok, akik már játszottak a hetedik szezon során a játékkal most egy új módon kaphatnak új operátort. Elég csak egy olyan ismerős vagy haver, aki viszont még nem akciózott a szezonban. Így összeállva vele vagy velük PvP-ben már csak le kell játszani öt mérkőzést. Ezzel a módszerrel három operátort lehet beszerezni a Year 6-osok közül. A visszatérő játékosok pedig a negyedik és ötödik szezon kommandósai közül választhatnak.

Nincs több operátor karantén

Mostantól kezdve minden új karakter azonnal zöld utat kap a versenyeken. Ennek eredményeként Azumi és Sens is rögtön válaszható lesz a kompetitív mérkőzéseken.

Lőtér

A szavaknál alighanem többet ér a bemutató videó az új gyakorló pályáról:

Új operátor: Sens

Egy belga kommandóssal bővül a szivárványosok különleges alakulata. A támadó egy új fegyverrel színesíti a repertoárt, illetve egyes karaktereknél három másodlagos fegyver közül is lehet majd választani.

Egyéb tudnivalók

  • Armor és sebesség: 3-1

Fegyverek

  • Elsődleges: POF-9 Assault Rifle (új), 417
  • Másodlagos: SDP 9mm, Gonne-6
  • Extra felszerrelés: Hard Breach Charge vagy Claymore
  • Különleges eszköz: R.O.U. Projector System

Egy korongot hajít el Sens, ami egy fényfalat húz maga után, ezzel pedig képes blokkolni az ellenfél látómezejét. Nem sebez vagy blokkol fizikailag, átmehet és még keresztül is lőhet rajta bárki, viszont alapból nem lehet átlátni rajta. Falnak ütközve továbbgurul és amíg aktív húzza maga után a fénycsíkot is. Van azonban néhány komoly ellenszerre. Warden és Glaz speciális szemüvege és lencséje keresztül lát a fényfalon és ugyanerre képes a golyóálló kamera, valamint Maestro ördögi szeme is. Előbbivel le lehet lőni EMP-vel a kis korongot, az olasz megfigyelő eszköze viszont nem képes megsemmisíteni. Az alábbi videóban azonban sokkal jobban megfigyelhetitek működés közben Sens új játékszerét:

Újféle büntetés

Az úgynevezett reputation system (hírnév rendszer) némileg átdolgozásra került. Mondhatni nem ad második esélyt a játék, ha valaki szereti lőni a csapattársait. Az ilyen személyek a játékot alapból a Reverse Friendly Fire-rel kezdik és a büntetést nem az idő, hanem a mérkőzések alapján osztja ki a rendszer. Ha minden igaz egymás után 20 meccsen keresztül életbe lép ilyenkor az RFF. Ez az újdonság a Y7S2 egy későbbi szakaszában aktiválódik.

A Year 7 Season 2 június 7-én startol a Rainbow Six: Siegeben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!