Útmutató a legújabb R6S karakterhez: Sens

Útmutató a legújabb R6S karakterhez: Sens

Sens nemsokára az éles szerverekre is bekerül, íme minden amit tudnod kell róla júniusi debütálása előtt.

Sens, avagy polgári nevén Ngoma gyerekkora során az apja garázsában szerzett tudásnak köszönhetően mérnök lett. Ubisoft által írt élettörténete szerint Sens stratégiájának sikere az ellenfél összezavarásában rejlik. Később a Belgian Special Forces Group részeként csatlakozik a játékhoz. 

Sens loadoutja

Elsődleges fegyverei között szerepel a POF-9 Assault Rifle valamint a 417 Marksman Rifle. Ezzel egy teljesen új fegyvert is kapunk az új szezonnal, ami 51 töltényt képes egy tárból ellőni, azonban kicsit nehézkes a recoil irányítása. A 417 Rifle már szerepel Twitch és Lion loadoutjában is, ez a fegyver különösen azok számára csábító akik szeretik a x3.0 scope-ot.

Másodlagos fegyverei a GONNE-6, amivel kiválóan meg lehet szabadulni a védő gadgetektől, valamint az SDP 9MM pisztoly.

Sens gadgetjei tartalmaznak claymoret és hard breach charge-ot is. Mindkét gadget elég hasznos lehet bizonyos helyzetekben, ezért érdemes drónnal megfigyelni a pályát és a védőket mielőtt választunk. 

Sens szerepe játékon belül

Sens egy támadó karakter, azon belül pedig egy támogató. Egyedi képességének köszönhetően alkalmas arra, hogy extra fedezéket nyújtson csapattársai számára. Ez az eszköz az úgynevezett R.O.U. Projector System, ami egy nem átlátszó, de átlőhető zöld füstből álló fal. 

Hogyan használjam?

Egy jól elhelyezett gadget remekül el tudja takarni a támadó csapat többi tagját. Könnyebben lehet mellette plantelni például, vagy csak befutni site-ra és a meglepetés erejével iktatni ki az ellenfél csapatát. Vigyázni kell vele azért, ugyanis ez a fal nem golyóálló, ezért a védők könnyen átlőnek vagy átdobnak rajta más gadgeteket. 

Hogyan lehet kijátszani védőként?

Legegyszerűbb mód erre, ha csak simán kilövi az eszközt valamelyik védő. Néhány esetben ez kissé problémás lehet, ezért lehet használni ellen Jäger ADS-ét, vagy Wamai korongját is. Harmadik remek counter Warden, aki szemüvegével átlát ezen a falon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!