Hirdetés

Megfontolja a Ubisoft az éjszakai pályákat a Rainbow Six: Siege esetében

Egyszer már kísérleteztek ezzel, de akkor végül megszabadultak tőlük, kérdés, hogy vajon tényleg szükség lenne rájuk.

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer a Rainbow Sixben egy olyan korszak, amikor minden pályának létezett egy éjszakai változata. Sötétedés után ezeken a csaterekent nem voltak a legjobbak a fényviszonyok, de egyesek mégis megtalálták benne a szépséget és az izgalmat.

Azonban gyakorlatilag egy év alatt eltávolították őket – 2018-ban kezdődött a folyamat miután először a rankedből vettél ki a versenyekkel kapcsolatos aggályok miatt, majd az Operation Ember Rise megjelenésével 2019 végén teljesen eltűntek ezek a verziók. Csak egyéni játékokon keresztül tették elérhetővé őket, de aztán innen is eltűntek. Eltávolításuk akkor némi vitát váltott ki a közösségen belül, hiszen – leginkább a casual játékosok – sokan szeretnének napfényes, valamint éjszakai pályákat is a játékba.

Ez a közösségi reakció igazából arra késztette a Ubisoftot, hogy átgondolja az álláspontját. Ráadásul egy közleményt is kiadtak, melyben mondhatni pozitív választ adtak erre a kérdésre:

„Amikor úgy döntünk, hogy éjszakai pályát készítünk, gondoskodnunk kell arról, hogy az jól meg legyen világítva és a lehető legkiegyensúlyozottabb, ezáltal pedig a legversenyképesebb környezetet biztosítsuk. Nem számít, hogy egy jövőben megalkotott pálya éjszakai vagy nappali lesz, de a megvilágításnak a fair play miatt a lehető legjobbnak kell lennie. Azt nem tervezzük, hogy a múltbeli pályákat éjszakaivá alakítsuk, de nem zárjuk ki, hogy lesznek ilyen pályák a jövőben.”

Ha ki tudják egyensúlyozni és igazságossá varázsolják ezeket a pályákat és az éjszakai játékmenetet, akkor valószínűleg abban mindenki egyetért, hogy jöhetnek. Bár azért nehéz elképzelni, hogy teljes mértékben balanceos lehet egy ilyen pálya, de majd kiderül, hogy mi jár a Ubisoft fejében, amikor megterveznek egy-egy ilyen helyszínt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés