R6S: A fejlesztők szerint csúszni fog a szingapúri pálya

R6S: A fejlesztők szerint csúszni fog a szingapúri pálya

A Six Invitational közben az Ubisoft kijelentette, hogy a Year 7 roadmapet minden szezon elején újralátogatják, hogy naprakészek legyen a játékosok.

Alexander Karpazis az Ubisoft kreatív igazgatója szerint Emerald Plains, a nemrég megjelent pálya pozitív visszajelzést kapott a Rainbow Six Siege játékosoktól. A fejlesztők szeretnék kihasználni ezt a hype-ot, ezért nagy változásokat terveznek a következő szezonra.

Karpazis szerint a következő pálya még ambiciózusabb lesz, erre hivatkozva viszont megjelenését elcsúsztatták egy szezonnal későbbre. "Ez több időt és szeretetet hagy az új pályának, hogy sokkal nagyobb és merészebb legyen mint bármelyik pálya ezelőtt Rainbow Six Siege-ben." 

R6S közösség válaszolt az új frissítésre

Úgy tűnik, hogy a játékosok nem nyűgözte le túlságosan ez az update. Twitteren szinte minden válaszban arra kérik a fejlesztőket, hogy koncentráljanak inkább más in-game problémákra új tartalom készítése helyett.

Sokak szerint nehéz izgatottnak lenni az új szezonok miatt, amikor ugyanazok a hibák rontják el a játékélményt évek óta. 

Milyen is lesz az új pálya?

A legújabb pálya ami már biztosan érkezik, egy Team Deathmatch pálya lesz Görögországból. Ez már teszt szerverre is bekerült, az Operation Vector Glare frissítés részeként.

A szingapúri térkép ezután kerül be valamikor. Annak ellenére, hogy hónapokkal ezelőtt lett bejelentve, nagyon kevés információ áll rendelkezésre róla. Azóta jelent meg néhány pletyka ugyan, valamint egy rövid trailer amin feltételezhetően Nighthaven bázisa látható.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!